Дуплекс, новая, 180 m², Panagitsa, Palaio Faliro

Palaio Faliro
  • € 1 000 000
  • 5
  • 180
  • 2
  • Да
Объявление обновлено 17.05.2024
Описание
Παρουσιάζουμε ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα Duplex προς πώληση στο Παλαιό Φάληρο, με εκπληκτική θέα στο βουνό και τη θάλασσα. Με επιφάνεια 180 τ.μ. και κατασκευή το 2024, αυτό το διαμέρισμα συνδυάζει πολυτέλεια και σύγχρονο στυλ.

Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, με ένα από αυτά να είναι master, ενώ η διαρρύθμιση περιλαμβάνει ανοικτή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και σοφίτα. Η προνομιακή τοποθεσία του διαμερίσματος επιτρέπει άνετη και λειτουργική καθημερινότητα.

Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του είναι το ιδιωτικό roof garden, ιδανικό για χαλάρωση και κοινωνικές συγκεντρώσεις. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, ιδιόκτητη ταράτσα, πατάρι, πόρτα ασφαλείας, πρόσβαση για ΑΜΕΑ, συναγερμό, τέντες ηλεκτρικές και ενεργειακό τζάκι.

Για τη θέρμανση και το ζεστό νερό χρησιμοποιείται αυτόνομο σύστημα φυσικού αερίου και ηλιακός θερμοσίφωνας. Επίσης, διαθέτει κλιματισμό και θέση στάθμευσης στο υπόγειο.

Με ενεργειακή κλάση Α+, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για επενδυτική χρήση ή μόνιμη κατοικία. Είναι φιλικό προς τα κατοικίδια και η θέση του είναι διαμπερής με νοτιοανατολικό προσανατολισμό.

Η πρόσβαση είναι εύκολη από άσφαλτο, με ρεύμα νυχτερινό. Τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος περιλαμβάνουν παρκέ και πλακάκι στα δάπεδα, αλουμινίου κουφώματα με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά, σίτες και κλίση επίπεδη. Βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, ενώ ο κωδικός ακινήτου είναι 10763. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.cityproperties.gr.
Характеристики
ID
10763
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
180 m²
Помещения
5 (4 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
8° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Мансарда
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 1 000 000
Энергоэффективность
год постройки
2024
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем