Пентхаус 128 m² с балконом, Центр, Chalandri

Chalandri
  • € 440 000
  • 4
  • 128
  • 3
  • 4
  • Да
Объявление обновлено 22.04.2024
Описание
Αυτό το όμορφο οροφοδιαμέρισμα βρίσκεται στο Χαλάνδρι και έχει μέγεθος 128 τ.μ. Κατασκευάστηκε το 1988 και βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός κτηρίου με ασανσέρ. Είναι ελεύθερο για αγορά και προσφέρει μια ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν ένα μεγάλο και άνετο σπίτι στην καρδιά του Χαλανδρίου.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει μια κλειστή κουζίνα, ένα μεγάλο σαλόνι και μια τραπεζαρία, ενώ υπάρχουν επίσης τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Υπάρχει επίσης ένα τζάκι για να απολαμβάνετε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Η απέραντη βεράντα προσφέρει μια απεριόριστη θέα στην πόλη και ωραίες γωνιες για το πρωινό ή το απόγευμα.

Το διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου, ασανσέρ και δύο κλειστές θέσεις στάθμευσης, προσφέροντας επίσης ασφαλή και βολική στάθμευση για τα αυτοκίνητά σας. Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι πολύ καλή και προσφέρει μια ευκαιρία επένδυσης.

Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Παρκέ, Κουφώματα: Αλουμινίου, Διπλά τζάμια, Ενεργειακή κλάση: Δ, Πιστοποιητικό σε Εξέλιξη, Θέση: Διαμπερές, Προσόψεως, Ρετιρέ, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Χαρακτηριστικά: Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Ζώνη: Οικιστική, κωδικός ακινήτου: 10568, www.cityproperties.gr
Характеристики
ID
10568
договор
Продажа
типология
Пентхаус
Площадь
128 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3 ванных
этаж
4° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 440 000
Энергоэффективность
год постройки
1988
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Δ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем