Дуплекс 225 m², Центр, Agios Stefanos

Agios Stefanos
  • € 350 000
  • 5
  • 225
  • 3
  • Да
Объявление обновлено 22.04.2024
Описание
Σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή, προσφέρεται προς πώληση μια όμορφη μεζονέτα επιφανείας 225 τ.μ. Η κατασκευή του ακινήτου ολοκληρώθηκε το 2003, προσφέροντας έναν σύγχρονο χώρο διαβίωσης με ποικίλες ανέσεις.

Η μεζονέτα βρίσκεται σε ημιυπόγειο, ισόγειο και πρώτο-δεύτερο όροφο, ενώ προσφέρει μια εκπληκτική θέα. Τα τρία υπνοδωμάτια, το ένα με τη δική του σοφίτα, παρέχουν άνεση και πολυτέλεια στους κατοίκους.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει playroom, δύο μπάνια, WC, κλειστή κουζίνα, κουζίνα βοηθητική, σαλόνι και τραπεζαρία, προσφέροντας έναν λειτουργικό και ευχάριστο χώρο διαβίωσης. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο, ενώ διαθέτει αποθήκη για περισσότερη οργάνωση.

Οι επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν ασανσέρ, θέρμανση με αυτόνομο πετρέλαιο και κλιματιστικά για άνεση όλο τον χρόνο. Τα πατώματα κοσμούνται με παρκέ και πλακάκια, ενώ τα κουφώματα είναι από αλουμίνιο με διπλά τζάμια για καλύτερη μόνωση.

Ο κήπος και η βεράντα προσθέτουν μια φυσική πινελιά, ενώ οι δύο θέσεις στάθμευσης πιλότου εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση. Το ακίνητο είναι ενεργειακής κλάσης Α+, ενώ ο φωτεινός χώρος και ο ανατολικός προσανατολισμός ενισχύουν την φυσική φωτεινότητα.

Το σπίτι επιτρέπει την κατοχή κατοικιδίων και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν σύγχρονο, φιλόξενο και ποιοτικό χώρο διαβίωσης. Κωδικός ακινήτου: 10347. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Характеристики
ID
10347
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
225 m²
Помещения
5 (3 спален, 2 другие), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж, с лифтом
всего этажей здания
4 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Мансарда
Сигнализация
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 350 000
Энергоэффективность
год постройки
2003
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем