Двухкомнатная квартира отличное состояние, четвертый этаж, Ano Cholargos, Cholargos

Cholargos
  • € 350 000
  • 3
  • 110
  • 2
  • 4
  • Да
Объявление обновлено 23.04.2024
Описание
Πώληση, Χολαργό, ανάμεσα σε πράσινα δάση και απέραντη θέα προς το βουνό, πωλείται ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα επιφάνειας 110 τ.μ. Κατασκευασμένο το 1974 και ανακαινισμένο το 2013, βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός μοντέρνου κτιρίου.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ενώ οι εσωτερικοί χώροι είναι διαμπερείς και φωτεινοί. Η διαρρύθμιση περιλαμβάνει WC, κλειστή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, τέντες ηλεκτρικές, τζάκι και θέρμανση με ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρική πετρέλαιο.

Η θέση στάθμευσης είναι πιλοτής, ενώ η θέα προς το απέραντο βουνό και δάσος είναι απολαυστική. Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι ανακαινισμένη και οι επενδύσεις του αντικατοπτρίζουν μοντέρνα αισθητική. Τα δάπεδα είναι από παρκέ, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Η ενεργειακή κλάση είναι Δ.

Η πρόσβαση γίνεται από άσφαλτο, και το διαμέρισμα είναι επιτρεπτό για κατοικίδια. Ο κωδικός ακινήτου είναι 10104, και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Характеристики
ID
10104
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
110 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
4° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 350 000
Энергоэффективность
год постройки
1974
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Δ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем