Дуплекс Θεοφράστου, 130, Центр, Патры

ПатрыΘεοφράστου, 130
  • € 1 200/месяц
  • 5
  • 147
  • 3
Объявление обновлено 21.04.2024
Описание
Διατίθεται προς ενοικίαση πολυτελής μεζονέτα στην περιοχή Προάστιο - Προφήτης Ηλίας . Το ακίνητο έχει ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό , γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα φωτεινό και διαμπερές και η τοποθεσία του τού προσδίδει απεριόριστη θέα προς τον Πατραϊκό κόλπο και το λόφο του Προφήτη Ηλία.
Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια : το κυρίως υπνοδωμάτιο έχει εσωτερικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα ενώ τα δύο υπόλοιπα βρίσκονται σε ξεχωριστή πτέρυγα με δικό τους μεγάλο μπάνιο. Στον ενιαίο διαμπερή χώρο της σαλοτραπεζαρίας βρίσκεται το τζάκι και η εσωτερική ξύλινη σκάλα που οδηγεί στη σοφίτα. Η θέα τόσο από την κουζίνα και το καθιστικό όσο και από τη σοφίτα είναι εκπληκτική. Στα δύο μπαλκόνια με απεριόριστη θέα , το ένα βλέπει προς τη γέφυρα και το Ρίο -Αντίρριο και το άλλο προς το λόφο του προφήτη Ηλία.
Επίσης διαθέτει κήπο με δέντρα και γενικότερα ήσυχο περιβάλλον σε πολύ καλό σημείο της περιοχής ,γύρω από κατοικίες-βίλες και με άμεση πρόσβαση προς το κέντρο της πόλης,το Πανεπιστήμιο και το ΠΠΓΝΠ, τη θάλασσα , την Εθνική Οδό και την Περιμετρική της Πάτρας.
Характеристики
ID
EK-6553995
договор
Аренда
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
147 m²
Помещения
5 (4 спальни, 1 другая), 3 ванных
этаж
2° этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Мансарда
Железная дверь
Балкон
Частный сад
Расходы
Цена
€ 1 200/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
2005
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник