Трехкомнатная квартира четвертый этаж, Pagkrati Center, Pagkrati

Pagkrati
  • € 320 000
  • 4
  • 100
  • 2
  • 4
  • Да
Описание
Πολύ φωτεινό διαμπερές διαμέρισμα άριστης διαρρύθμισης με ωραία, μεγάλη βεράντα. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι σε κτίριο κατασκευής του 1977, σε ήσυχο δρόμο στην καρδιά του Παγκρατίου πολύ κοντά στην αγορά και τα μέσα μεταφοράς.

Το διαμέρισμα είναι 100.24τμ στον 4ο όροφο και είναι το πρώτο ρετιρέ. Διαθέτει φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι που οδηγεί σε μεγάλη βεράντα. Το γραφείο ή 3ο υπνοδωμάτιο χωρίζει από το καθιστικό με συρόμενη πόρτα ενώ η κουζίνα είναι χωριστή. Υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια με άπλετες ντουλάπες που βγαίνουν σε μπαλκόνι στο πίσω μέρος του κτιρίου, 1 μπάνιο και 1 WC. Το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας. Αυτονομία θέρμανσης με ατομικό καυστήρα φυσικού αερίου και υπέροχα δρύινα δάπεδα παντού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Характеристики
Код и Дата объявления
S1210 - 17.05.2024
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
100 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
4° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Расходы
Цена
€ 320 000
Энергоэффективность
год постройки
1977
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем