Дуплекс 280 m², Psalidi, Marousi

Marousi
  • € 590 000
  • 5+
  • 280
  • 3+
  • Нет
Объявление обновлено 23.04.2024
Описание
Μαρούσι, Ψαλίδι, στο καλύτερο κομμάτι του Αμαρουσίου, αυτόνομη Μεζονέτα Γωνιακή, 230τ.μ., 4ων επιπέδων, ημιυπογείου - ημιωρόφου - 1ου - 2ου, γωνιακή, διαμπερής, προσόψεως, με δικό της κήπο, αυτόνομη και ανεξάρτητη ενώ είναι κομμάτι συγκροτήματος κατοικιών, αποτελείται από συνολικά 6 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και 2 W.C. και τζάκι.
Στην σοφίτα βρίσκουμε 2 υπνοδωμάτια, ένα W.C., το δωμάτιο πλυντηρίου καθώς και μια όμορφη ταράτσα 30τ.μ. Κατεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, το κάθε ένα με την βεράντα του, που μοιράζονται ένα μπάνιο. Στο υπερυψωμένο ισόγειο, όπου βρίσκεται και η κύρια είσοδος του ακινήτου, υπάρχουν το σαλόνι με το τζάκι του καθώς και η το δωμάτιο της κουζίνας, με ανοιχτό πάσο στο σαλόνι. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν 3 μπαλκόνια με μοναδική θέα της περιοχής. Τέλος, κατεβαίνοντας στο χώρο του playroom υπάρχει ένα ακόμη καθιστικό καθώς και ένα επιπλέον δωμάτιο υπηρεσίας ή ξενώνας με δικό του μπάνιο με ντους.
Το ακίνητο διαθέτει εσωτερική αποθήκη 8τ.μ. και κλειστό γκαράζ με ηλεκτρική γκαραζόπορτα. Υπάρχει προεγκατάσταση συναγερμού, ηλιακός, boiler, αυτονομία πετρελαίου με δικό του λέβητα ενώ δεν έχει κοινόχρηστα. Επιπλέον, η μεζονέτα περιβάλλεται από μικρό κήπο με δένδρα, φυτά και γκαζόν. Ιδανικό για μεγάλη οικογένεια, σε μια από τις ομορφότερες και πιο ήσυχες γειτονιές του Αμαρουσίου. Κωδ. Ακινήτου 28149.
Downtown Properties, Τηλ. Επικοινωνίας: 2105225000, email: info@downtownproperties.eu
Характеристики
ID
1708946
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
280 m²
Помещения
5+ (5 спальни, 1 другая), 3+ ванных
всего этажей здания
4 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 590 000
Энергоэффективность
год постройки
2000
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем