Дуплекс, новая, 84 m², Nea Peramos, Элефтере

Элефтере
  • € 200 000
  • 3
  • 84
  • 2
  • Нет
Объявление обновлено 24.04.2024
Описание
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΕΟΔΜΗΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ (ΚΑΒΑΛΑ)

Φανταστική ευκαιρία για αγοραστές που αναζητούν μια άνετη και μοντέρνα μεζονέτα στην καταπράσινη περιοχή της Νέας Περάμου στην Καβάλα. Η μεζονέτα βρίσκεται στον 1ο όροφο διπλοκατοικίας, σε ήσυχο και φιλόξενο συγκρότημα με συνολικά 20 κατοικίες, προσφέροντας ασφάλεια και άνεση στους κατοίκους του.

Χαρακτηριστικά:

Εμβαδόν: Η Μεζονέτα εκτείνεται σε δυο επίπεδα απο τα οποία ο πρώτος όροφος εχει επιφάνεια 49 τ.μ. και διαθέτει επιπλέον σοφίτα 34,5 τ.μ.. Το συνολικό εμβαδόν της είναι 84 τ.μ. προσφέροντας μια άνετη και πολυτελή διαβίωση.

Δωμάτια: Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, ένα μοντέρνο μπάνιο και έναν ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, διαμορφωμένο έτσι ώστε να παρέχει άνεση και λειτουργικότητα. Η σοφίτα αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και ένα ακόμα μπάνιο.

Εξοπλισμός: Διαθέτει κλιματισμό σε κάθε χώρο για άνετη διαμονή και κατά τους θερινούς μήνες, επιπλέον τα κουφώματα αλουμινίου προφέρουν μέγιστη ενεργειακή απόδοση και ανθεκτικότητα.

Σύγχρονη Κατασκευή: Η μεζονέτα είναι κατασκευασμένη με σύγχρονες προδιαγραφές και ποιοτικά υλικά, προσφέροντας έναν σύγχρονο και αισθητικά ελκυστικό χώρο διαβίωσης.

Η τοποθεσία του ακινήτου είναι εξαιρετική, βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Περάμου και τις κοντινές παραλίες, παρέχοντας έτσι εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και θαλάσσιες δραστηριότητες.

Propertia
Unlock a New Era
propertia.gr Τηλ: 2510 222144 Κιν:6982122385, Δαγκλή 7, Καβάλα
Характеристики
ID
110132
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
84 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Мансарда
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 200 000
Энергоэффективность
год постройки
2026
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем