Односемейная вилла Καβάλας, 10, Центр, Ираклион

ИраклионΚαβάλας, 10
  • € 590 000
  • 5+
  • 227
  • 2
Объявление обновлено 12.05.2024
Описание
Μια κατοικία που συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για άνετη και ποιοτική ζωή σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης.

Αυτό το ανεξάρτητο, σπίτι 227 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει μια γαλήνια απόδραση από την πολυάσχολη ζωή. Τα μαρμάρινα και ξύλινα δάπεδα σας προσδίδουν ζεστασιά. Η επίπλωση από Δρυ διακοσμεί και προσφέρει μια διαχρονική κομψότητα σε όλο το σπίτι.

Ο υπερυψωμένος ισόγειος όροφος περιλαμβάνει έναν χώρο κουζίνας, σχεδιασμένο για να φιλοξενήσει οικογενειακές συγκεντρώσεις. Δίπλα από αυτόν, ένας άνετος χώρος καθιστικού/τηλεόρασης δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για χαλάρωση. Το κύριο χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι το σαλόνι με το τζάκι, προσφέροντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα κατά τις δροσερές βραδιές.

Έξω, υπάρχει ένας ιδιωτικός κήπος και μια βεράντα με ένα παλιό δέντρο λεμονιάς, ένας γαλήνιος χώρος για δραστηριότητες και ήρεμες στιγμές. Στον επόμενο όροφο θα βρείτε τέσσερα υπνοδωμάτια που προσφέρουν άφθονο χώρο και άνεση για μια μεγάλη οικογένεια ή για φιλοξενία φίλων. Ο όροφος προσφέρει τέσσερα μπαλκόνια. Η ταράτσα, είναι πλήρως εξοπλισμένη με μπάρμπεκιου και εξωτερικό φούρνο, για να προσφέρει διασκέδαση με φίλους. Σ’ αυτό το όροφο θα βρείτε και ένα πέμπτο υπνοδωμάτιο ή γραφείο.

Το σπίτι έχει μόλις ανακαινιστεί (***/******* και περιλαμβάνει δύο καινούρια μπάνια -- ένα σε κάθε έναν από τους δύο κύριους ορόφους. Το κτίριο επίσης διαθέτει σύστημα ασφαλείας και κεντρική θέρμανση. Ο λέβητας βρίσκεται στο υπόγειο, μέσα στην κύρια αποθήκη.
Характеристики
ID
EK-6591813
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
227 m²
Помещения
5+ (5 спальни, 2 другие), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
4 этажи
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Балкон
Частный сад
Расходы
Цена
€ 590 000
Энергоэффективность
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник