Студия отличное состояние, нулевой этаж, Центр, Zografou

Zografou
  • € 90 000
  • 2
  • 35
  • 1
  • T
  • Да
Объявление обновлено 28.04.2024
Описание
Ισόγειο διαμέρισμα προς πώληση σε πολυκατοικία κατασκευής 1968 ανακαινισμένο το 2015, με έξοδο σε χαριτωμένο κήπο. Βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής του Ζωγράφου με άμεση πρόσβαση στην αγορά και τα μέσα μεταφοράς, καθώς και την Πλατεία Γαρδένιας. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κατοικία φοιτητή ή νέου ζευγαριού.
Το διαμέρισμα είναι 35τμ στο ισόγειο. Διαθέτει καθιστικό με έξοδο σε αυλή περίπου 20τμ, κλειστή κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, κλπ.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Характеристики
ID
S1216
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
35 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
Нулевой этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
ТВ система со спутниковой антенной
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 90 000
Энергоэффективность
год постройки
1968
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем