Односемейная вилла Καππαριά, Κόρθιο, Kapparia, Andros

AndrosΚαππαριά, Κόρθιο
  • € 930 000
  • 4
  • 171
  • 3+
  • Нет
Описание
Κωδικός ακινήτου: 1-942 - Άνδρος Κόρθιο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητη επιπλωμένη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 171 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2022 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, κάμερες, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 4000 μέτρα απόσταση από χωριό 3800 μέτρα - Τιμή: 930.000 €

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ:
Νεόδμητη Βίλα προς Πώληση στην Πλάκα Καππαριάς της Άνδρου

Σε μια ήσυχη τοποθεσία με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, αυτή η νεόδμητη βίλα 171 τ.μ. προσφέρει ένα καταφύγιο ηρεμίας και ιδιωτικότητας. Κατασκευασμένη το 2022, η κατοικία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, συνδυάζοντας αρμονικά τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με στοιχεία της παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής. Στο εσωτερικό της, η βίλα συνδυάζει άψογα το σύγχρονο στυλ με ζεστά και φιλόξενα στοιχεία.

Ο ξενώνας (43 τ.μ.) έχει πλήρη αυτονομία με δικό του kitchenette, 1 master bedroom και χώρο καθιστικού και δεν επικοινωνεί εσωτερικά με το κυρίως σπίτι.
Το πρώτο επίπεδο της κύριας κατοικίας (60,6 τ.μ.) φιλοξενεί τον ζεστό χώρο του σαλονιού, με την τραπεζαρία και την open plan μοντέρνα κουζίνα. Το σαλόνι ανοίγει προς τη βεράντα και απολαμβάνει τη μαγευτική θέα προς το Αιγαίο πέλαγος.
Το δεύτερο επίπεδο (60,60 τ.μ.) διαθέτει δύο ευρύχωρα και φωτεινά master bedroom, τα οποία χάρη στα μεγάλα ανοίγματά τους προσφέρουν μοναδική θέα προς τη γύρω φύση και τη θάλασσα.

Στο ίδιο επίπεδο με το σαλόνι είναι και η πισίνα με το προστατευμένο εξωτερικό καθιστικό. Οι εξωτερικοί χώροι του ακινήτου (250 τ.μ.) είναι καλυμμένοι με πέτρα Πηλίου και προσφέρουν οπτικές φυγές προς το Αιγαίο και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα του νησιού.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης:
Γεώτρηση με πόσιμο νερό, αλλά και σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης.
Σύστημα αυτόματου ποτίσματος για 120 ελιές, 120 αμπέλια, 50 οπωροφόρα δέντρα και δεκάδες καλλωπιστικά φυτά

Η τιμή πώλησης περιλαμβάνει:
Ένα αγροτεμάχιο 3.058 τ.μ. με ιδιωτικό δρόμο από μπετόν μήκους 520 μ. που συνδέει την επαρχιακή οδό με την κατοικία και διασχίζει ολόκληρο το κτήμα.
Ένα αγροτεμάχιο 4.163,4 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο που συνορεύει με το προαναφερόμενο κτήμα με την κατοικία.
Την κατοικία των 170 τ.μ., σε οικόπεδο 11.213,4 τ.μ.. Το οικόπεδο μπορεί να κατατμηθεί σε δύο οικόπεδα ώστε να διπλασιαστεί ο συντελεστής δόμησης.

Σχετικά με την τοποθεσία του ακινήτου:
Η κατοικία απέχει 35 λεπτά από το λιμάνι, 20 λεπτά από τη Χώρα και 15 λεπτά από τον Ορμό Κορθίου. Η Καππαριά Κορθίου βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Άνδρου, σε μια ήσυχη περιοχή με εκπληκτική θέα. Η περιοχή είναι γνωστή για την πλούσια βλάστηση, τα παραδοσιακά χωριά και τις πανέμορφες παραλίες.

Η Άνδρος:
Γνωστή ως η Βασίλισσα του Αιγαίου, η Άνδρος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, φημισμένο για την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και την φυσική ομορφιά. Το νησί προσφέρει στους επισκέπτες του μια πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορία, ποδηλασία, κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις και γαστρονομικές απολαύσεις.


Информация
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Внешняя планировка
Бассейн
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ дерева
Характеристики
Код и Дата объявления
1-942 - 10.05.2024
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
171 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Внешняя планировка
Бассейн
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ дерева
Расходы
Цена
€ 930 000
Энергоэффективность
год постройки
2022
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем