Селькохозяйственный участок Продажа

Stagiron - AkanthouΣταγείρων - Ακάνθου
  • € 50 000
  • 2 015
Описание
Ονειρευτείτε τη Δική Σας Γωνιά στον Παράδεισο της Αμμουλιανής στη Χαλκιδική

Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό αγροτεμάχιο, τοποθετημένο αμφιθεατρικά σε μία από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες του νησιού Αμμουλιανής, μόλις 250 μέτρα από κρυστάλλινες παραλίες. Είναι ένας ιδανικός χώρος για όσους ονειρεύονται να ξεκουράζονται δίπλα στο κύμα, είτε σε ένα τροχόσπιτο είτε σε ένα μοντέρνο σπίτι-κοντέινερ, το οποίο η εταιρεία μας είναι έτοιμη να κατασκευάσει για εσάς.

Αυτό το κομμάτι του νησιού σας προσκαλεί να ζήσετε με θέα τη θάλασσα, αναζωογονώντας τις αισθήσεις σας με την αύρα της μεσογειακής φύσης.

Επωφεληθείτε από αυτή την ευκαιρία για να αποκτήσετε το δικό σας κομμάτι γης σε μία από τις πιο ξεχωριστές γωνιές της Ελλάδας, προσφερόμενο στην τιμή των €50.000.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να οργανώσετε μια επίσκεψη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Momentum Real Estate στο τηλέφωνο +30 2371 200 123 ή μέσω email στο info@momentum-estate.com.
Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα μας https://www.momentum-estate.com για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και τις διαθέσιμες φωτογραφίες του ακινήτου.

Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα!

Τα στοιχεία που αναγράφονται στην αγγελία είναι βάσει των πληροφοριών που μας παρείχε ο ιδιοκτήτης/πωλητής. Το γραφείο μας αναλαμβάνει, μετά από σχετικό ενδιαφέρον του υποψήφιου αγοραστή, την έρευνα για την επαλήθευση και την ακρίβεια των στοιχείων του ακινήτου, όπως: συντελεστές δόμησης (ποσοστό ή τ.μ.), ζώνες αρχαιολογίας, δασικές ζώνες και άλλοι περιορισμοί ή πλεονεκτήματα της θέσης του ακινήτου.
Характеристики
Код и Дата объявления
941896 - 16.05.2024
договор
Продажа
типология
Сельскохозяйственный участок
Площадь
2 015 m²
Доступ к дороге / преимущественное право проезда
С грунтовой дороги
Расходы
Цена
€ 50 000
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем