Двухкомнатная квартира Σαμαρά, 19, Kato Patisia, Patision - Acharnon

Patision - AcharnonΣαμαρά, 19
  • € 150 000
  • 3
  • 75
  • 2
  • 3
  • Да
Описание
Τιμή Πώλησης 150.000: Πωλείται διαμέρισμα από ιδιώτη 75 τ.μ. στον 3ο όροφο στα Κάτω Πατήσια, ακριβώς δίπλα στο νοσοκομείο Παμμακάριστος (πλησιέστερος σταθμός είναι ο ηλεκτρικός σταθμός Κάτω Πατησίων, 5 λεπτά περπάτημα από την πολυκατοικία). Κατάλληλο και για ιατρείο ή γραφείο ή επενδυτικό ή ιδιοκατοίκηση.

Η πολυκατοικία είναι κατασκευής 2001. Το διαμέρισμα έχει κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια, σαλοκουζίνα με μπροστινό μπαλκόνι, 2 υπνοδωμάτια με δικά τους μπαλκόνια, ένα μπάνιο με παράθυρο, και ένα WC με παράθυρο, πόρτα ασφαλείας. Αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο αλλά δυνατότητα θέρμανσης και με άλλους τρόπους. Δεν διαθέτει αποθήκη. Έχει σκεπαστό πάρκινγκ στη πυλωτή για ένα αυτοκίνητο. Η πολυκατοικία είναι μοντέρνα και καλοδιατηρημένη με ευρύχωρο, σύγχρονο ασανσερ.

Το διαμέρισμα δεν έχει έπιπλα κουζίνας, σώματα καλοριφέρ και πρίζες. Δεν τα βάζω καθώς δεν το έχω κατοικήσει ή νοικιάσει ποτέ. Ας τα βάλει αυτός που θα το αγοράσει της απολύτου αρεσκείας του ώστε να καλύπτει τις δικές του πρακτικές ανάγκες και να κάνει τη διαρρύθμιση που θέλει. Για αυτό το λόγο η τιμή είναι συζητήσιμη. Αποκλείονται οι μεσίτες.
Информация
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
Характеристики
Код и Дата объявления
EK-6621449 - 30.04.2024
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
75 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
3° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
Расходы
Цена
€ 150 000
плата за кондоминиум
€ 12/месяц
Энергоэффективность
год постройки
2001
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник