Трехкомнатная квартира новое, первый этаж, Nea Silata, Kallikrateia

Kallikrateia
  • € 170 000
  • 4
  • 81
  • 3+
  • 1
  • Нет
Описание
Απολαύστε την παραθαλάσσια ζωή σε αυτό το διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη γοητευτική Σωζόπολη της Χαλκιδικής. Απολαύστε το φυσικό φως στο ευρύχωρο σαλόνι και την απλότητα των υπνοδωματίων. Τα καλοσχεδιασμένα μπάνια προσφέρουν τόσο λειτουργικότητα όσο και σύγχρονες ανέσεις. Στον εξωτερικό χώρο, μια αστραφτερή πισίνα σας προσκαλεί να χαλαρώσετε, ενώ η κοντινή παραλία υπόσχεται ατελείωτους παραθαλάσσιους περιπάτους.

Αυτό το σύγχρονο καταφύγιο διαθέτει ένα ενιαίο σαλόνι με κομψά φινιρίσματα, ενώ συνδέεται άψογα με μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Τα υπνοδωμάτια προσφέρουν ηρεμία με άφθονο χώρο. Η θέα στη θάλασσα από το μπαλκόνι είναι ανεκτίμητη.

Το νέο συγκρότημα υπόσχεται έναν ζωντανό τρόπο ζωής με σχολαστικά διαμορφωμένους κήπους, οιοποίοι δημιουργούν ένα γαλήνιο περιβάλλον. Η φιλόξενη πισίνα γίνεται σημείο εστίασης για χαλάρωση και κοινωνικοποίηση. Σε βολική τοποθεσία κοντά στην παραλία, αυτή η κατοικία προσφέρει παραθαλάσσια ζωή στα καλύτερά της. Το υπό κατασκευή συγκρότημα κατοικιών αποτελεί ένα δελεαστικό μείγμα άνεσης και παραθαλάσσιας γοητείας, μόλις 38 χλμ. από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG).

Σημείωση: Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Περιγραφή Τοποθεσίας

Η Σωζόπολη διαθέτει μια αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα νερά, ιδανική για κολύμπι, ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το γραφικό λιμάνι και τα παραδοσιακά ψαροκάικα που φέρνουν φρέσκα θαλασσινά στις τοπικές ταβέρνες. Το χωριό διαθέτει μερικά εστιατόρια, καφέ και μπαρ, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπική κουζίνα. Τα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνουν αρχαία ευρήματα, όπως ο Ναός του Ποσειδώνα και το Ιερό του Άμμωνα Διός, καθώς και παραδοσιακά ελληνικά χωριά, όπου οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν στον τοπικό πολιτισμό και τις παραδόσεις. Είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν ήρεμες και γαλήνιες διακοπές σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό που περιβάλλεται από εκπληκτικό φυσικό τοπίο.
Информация
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Бассейн
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Характеристики
Код и Дата объявления
W-02UZFB - 01.05.2024
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
81 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3+ ванных
этаж
1° этаж
всего этажей здания
2 этажи
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Бассейн
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 170 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем