Двухкомнатная квартира Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 230 000
  • 3
  • 100
  • 1
  • 4
  • Да
Описание
Βασιλίσσης Όλγας με Μπότσαρη, σε αποκλειστικότητα από το γραφείο μας, προς πώληση πολύ αξιόλογο υπό ανακαίνιση διαμέρισμα με επιφάνεια 100 τ.μ., σε τέταρτο όροφο οικοδομής του 1965.
Αποτελείται από ένα άνετο σαλόνι, μία ανεξάρτητη κουζίνα με δικό της μπαλκόνι, δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με παράθυρο. Το διαμέρισμα είναι μπροστινό με καλό μπαλκόνι, στη διασταύρωση Όλγας με Μπότσαρη (δίπλα στη Βίλα Αχμέτ Καπαντζή). Η οικοδομή είναι σε άριστη κατάσταση, με καινούργιο ασανσέρ. Το διαμέρισμα ανακαινίζεται ριζικά, με καινούρια υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Έχουν τοποθετηθεί πλακάκια στα πατώματα, καινούρια κουζίνα και μπάνιο. Έχει γίνει εγκατάσταση ατομικής θέρμανσης αερίου, πόρτα ασφαλείας και εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου διπλής υάλωσης. Το σημείο είναι ιδανικό για απαιτητικούς αγοραστές, 200 μέτρα από τη Νέα Παραλία, κοντά στο κέντρο της πόλης και σε ΜΜΜ.
Τιμή πώλησης 230.000 ευρώ.

- www.oikies.net 7.000 Ενημερωμένα Ακίνητα για να βρείτε το δικό σας ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Oikies Real Estate - Ano Toumpa Τ. 2310907000 Ε. sales.toumpa@oikies.net
Информация
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Характеристики
Код и Дата объявления
924267 - 16.05.2024
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
100 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
4° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 230 000
Энергоэффективность
год постройки
1965
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем