Студия Λένορμαν, 192, Академия Платона, Kolonos - Kolokynthous

Kolonos - KolokynthousΛένορμαν, 192
  • € 850/месяц
  • 2
  • 66
  • 2
  • 3
  • Да
Описание
Πλήρως ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα loft (2024), ιδιαίτερης minimal αισθητικής, επιπλωμένο, με καινούργια επώνυμα έπιπλα και συσκευές, αχρησιμοποίητα (πρώτο χέρι), ενός υπνοδωματίου, συνολικής επιφάνειας 66 τμ.

Το διαμέρισμα διαχέεται από άπλετο φυσικό φως, κάτι που το καθιστά ευχάριστο στην καθημερινότητα, ενώ διαθέτει και μπαλκόνια 20 τμ προσόψεως με θέα στην Ακρόπολη.

Η ενιαία μεγάλη open κουζίνα με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, διαθέτει μεγάλη τραπεζαρία (6-8 ατόμων) και καρέκλες. Στο υπνοδωμάτιο υπάρχουν custom ντουλάπες, κρεβάτι 160 x 200, καθώς επίσης και νέο στρώμα.

Όλο το διαμέρισμα έχει επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές και συγκεκριμένα: Πλυντήριο πιάτων - Πλυντήριο ρούχων - Ψυγείο - Φούρνο μικροκυμάτων - Φούρνο εντοιχισμένο - Εστίες κουζίνας.
Τηλεόραση Smart 65 ιντσών” - 2 νέα Κλιματιστικά.

Επιπλέον διαθέτει τζάκι ιδιαίτερης αισθητικής 3 όψεων, όπου είναι εμφανές τόσο από το σαλόνι όσο και από την κουζίνα, θερμοδιακοπτόμενα παράθυρα αλουμινίου και μεγάλο γωνιακό καναπέ ιδανικό για χαλάρωση. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί επίσης και στο φωτισμό, όπου έχουν τοποθετηθεί φωτιστικά LED - κρυφοί φωτισμοί, φωτιστικά σαλονιού, τραπεζαρίας και υπνοδωματίου ιδιαίτερης αισθητικής.

Το μπάνιο είναι ευρύχωρο και φωτεινό, με κρυφούς φωτισμούς, πολύ άνετη καμπίνα ντουζιέρας, custom καθρεύτη με led και εντοιχισμένα λευκά είδη.

Η ανακαίνιση μόλις ολοκληρώθηκε (2024), το ακίνητο δεν έχει κατοικηθεί και όλες οι συσκευές του είναι 100% καινούργιες - αχρησιμοποίητες. Απευθύνεται σε όσους αγαπούν την αισθητική και αναζητούν κάτι διαφορετικό και πλήρες. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, περίπου 700μ από ΜΕΤΡΟ Σεπόλια, με στάση λεωφορείων και Τρόλεϊ ακριβώς απέξω από το ακίνητο, με άμεση σύνδεση με Σύνταγμα και Περιστέρι. Απέχει περίπου 2.5χιλ από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας (Γκάζι - Μοναστηράκι).
Характеристики
Код и Дата объявления
EK-6640863 - 09.05.2024
договор
Аренда
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
66 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 2 ванные
этаж
3° этаж, с лифтом
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Меблировано
Расходы
Цена
€ 850/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, блок питания
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник