Дуплекс 70 m², Ano Aprovato, Andros

Andros
  • € 220 000
  • 3
  • 70
  • 2
Описание
Κάτω Απροβάτου, πετρόχτιστη μεζονέτα, στο πολυτελές συγκρότημα Αλθέα, πλήρως εξοπλισμένη & επιπλωμένη. Απεριόριστη θέα στο Αιγαίο, 600 μ. απόσταση από θάλασσα. Κατοικία με παραδοσιακή κεραμοσκεπή, τρία υπέροχα μπαλκόνια και πανέμορφα τοποθετημένη πέτρα στο βορινό τμήμα του κτηρίου. Στο πρώτο επίπεδο στο δάπεδο του καθιστικού είναι τοποθετημένη τετράγωνη και παραλληλόγραμμη πέτρα Πηλίου, η κουζίνα είναι δρύινη σε έκρου αποχρώσεις και το μικρό μπάνιο ντυμένο με πλακάκι. Στον όροφο είναι το δωμάτιο ύπνου το οποίο διαθέτει τζάκι και μια υπέροχη ξύλινη οροφή. Το κυρίως μπάνιο το οποίο είναι φτιαγμένο με πέτρα και τσιμεντοκονία διαθέτει έναν υπέροχο χειροποίητο νιπτήρα, βότσαλα ψηφίδας που στολίζουν τον τοίχο και μια ημιστρόγγυλη μεγάλη μπανιέρα. Επίσης πωλείται Ισόγειος βοηθητικός χώρος 40 τ. μ. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως.
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. 

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Информация
другие характеристики
Камин
Балкон
Меблировано
Частный сад
Характеристики
Код и Дата объявления
K0093 - 06.05.2024
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
70 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Балкон
Меблировано
Частный сад
Расходы
Цена
€ 220 000
Энергоэффективность
год постройки
2007
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем