• € 165 000
  • 160
Объявление обновлено 23.05.2024
Описание
Οριζόντια ιδιοκτησία που εκτείνεται σε έκταση 806 τετραγωνικών μέτρων, με το κτίριο να καταλαμβάνει 160 τετραγωνικά μέτρα και τη δυνατότητα ανέγερσης επιπλέον 160 τετραγωνικών μέτρων σύμφωνα με την υπάρχουσα άδεια, εντός ενιαίου οικοπέδου 5 στρεμμάτων.
Αυτό το επενδυτικό ακίνητο μεταλλικής κατασκευής αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρηματική χρήση και επενδύσεις. Η ανθεκτικότητά του και η λειτουργικότητά του το καθιστούν μια πολύ ελκυστική επιλογή για αυτούς που αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες στον χώρο των ακινήτων.
Οι μεταλλικές κατασκευές είναι γνωστές για την ανθεκτικότητά τους στις καιρικές συνθήκες και την αντίστασή τους στον χρόνο, προσφέροντας στους επενδυτές ένα ακίνητο με μακροπρόθεσμη αξία.
Η εξαιρετική τοποθεσία και η εύκολη πρόσβαση προσδίδουν σε αυτό το κτίριο μιαν ακόμη πιο ελκυστική επιλογή για επενδύσεις.
Η κυκλοφοριακή σύνδεση προς και από το ακίνητο προσφέρει επιπλέον πλεονέκτημα στους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Είτε αναζητάτε ένα ακίνητο για ενοικίαση, είτε για επαγγελματική χρήση, αυτό το επενδυτικό ακίνητο προσφέρει μιαν ευκαιρία για μελλοντική αύξηση της αξίας του. Δεδομένης της ευελιξίας του, αυτό το κτίριο μπορεί να αποτελέσει μια πολύ ελκυστική επένδυση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας ως επενδυτής.
Характеристики
ID
EK-6648457
договор
Продажа
типология
Дом - Здание
Площадь
160 m²
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Внешняя планировка
Расходы
Цена
€ 165 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник