Дуплекс Κόρφος, Σολύγεια Ελλάδα, 20004, Korfos, Soligeia

SoligeiaΚόρφος, Σολύγεια Ελλάδα, 20004
  • € 240 000
  • 5+
  • 165
  • 2
Описание
Σε συγκρότημα 4 αυτοτελών κατοικιών στον Κόρφο, τοποθετημένες σε ωραίο σε περιφραγμένο οικόπεδο 1.200 m², διατίθεται προς πώληση μεζονέτα δύο επιπέδων με απίστευτη θέα στη θάλασσα και αυτόνομο διαμέρισμα ισογείου συνολικής επιφάνειας 165 m².

Η διαρρύθμιση της κατοικίας, η οποία κατασκευάστηκε το 2008 και έχει νοτιοανατολικό προσανατολισμό, είναι η ακόλουθη:

1ος όροφος: 3 φωτεινά υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια και μπάνιο. Τα δύο υπνοδωμάτια είναι προσόψεως με θέα θάλασσα και κοινή βεράντα, το τρίτο έχει δική του βεράντα με τέντα και θέα θάλασσα επίσης, και ένα μπάνιο.
2ος όροφος: ενιαίο, διαμπερές και ευρύχωρο, φωτεινό καθιστικό-κουζίνα με τζάκι που οδηγεί σε ένα άνετο μπαλκόνι με bbq με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και τον κόλπο του Κόρφου ενώ από τη κουζίνα οδηγείται κανείς σε σκιερή λειτουργική βεράντα με τέντα επίσης. 
Ισόγειο: αυτόνομο διαμέρισμα 50 m² με ενιαίο χώρο για καθιστικό-κουζίνα, μπάνιο, εσωτερική αποθήκη και στεγασμένη βεράντα με τέντα και θέα στη θάλασσα.

Η κατοικία διαθέτει: κεντρική θέρμανση πετρελαίου, αυτόνομη για κάθε επίπεδο, μπόιλερ, τζάκι, a/c σε όλα τα  δωμάτια, ηλεκτρικές τέντες,  κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, ηλεκτρικά ρολά στον 2ο όροφο, προεγκατάσταση για ηλιακό και συναγερμό, δεξαμενή νερού 30.000 λίτρα, η οποία λειτουργεί βοηθητικά με το δημοτικό δίκτυο και μεγάλη εξωτερική αποθήκη στο πίσω μέρος 10 m².

Όλο το οικόπεδο είναι πλακοστρωμένο με πλάκα Καρύστου, ενώ για την κατοικία υπάρχει αποκλειστική χρήση 251 m² οικοπέδου, μέρους του οποίου είναι φυτεμένο με καλλωπιστικά φυτά και μέρος αποτελεί χώρο ανοιχτής στάθμευσης 3 αυτοκινήτων. 

Η κατοικία παραδίδεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη όλες τις απαραίτητες εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές. 

Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο και φωτεινό σπίτι, ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν οικογενειακή εξοχική κατοικία με ξεχωριστό ξενώνα, καθώς βρίσκεται σε ήσυχο σημείο με θέα από μπροστά θάλασσα και από πίσω καταπράσινα βουνά. Βρίσκεται σε δρόμο πολύ ήπιας κλίσης που απέχει 1' οδικώς από τον παραλιακό δρόμο με όλα τα καταστήματα της περιοχής. 

Θα μπορούσε ακόμα να αποτελέσει επιλογή επενδυτικού ενδιαφέροντος καθώς ανήκει στα ακίνητα που μπορούν να λειτουργούν και αμιγώς τουριστικά. 
Информация
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Характеристики
Код и Дата объявления
3263 - 09.05.2024
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
165 m²
Помещения
5+ (4 спальни, 2 другие), 2 ванные
всего этажей здания
3 этажи
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 240 000
Энергоэффективность
год постройки
2008
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Δ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем