Студия третий этаж, Agios Thomas, Goudi

Goudi
  • € 135 000
  • 2
  • 49
  • 1
  • 3
  • Да
Объявление обновлено 10.05.2024
Описание
Ένα μικρό αλλά, ταυτόχρονα, άνετο διαμέρισμα δίπλα στην πλατεία του Αγίου Θωμά, 700μ. από το μετρό του Μεγάρου Μουσικής, αναζητά τον επόμενο ιδιοκτήτη του. Το ακίνητο αυτό αποτελεί μία σίγουρη επενδυτική επιλογή, καθώς λόγω του σημείου του θα έχει πάντα ζήτηση από φοιτητές-ενοικιαστές.
Αποτελείται από ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο με παράθυρο, ένα υπνοδωμάτιο και χώρο υποδοχής. Η βεράντα του είναι άνετη και φωτεινή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με μία μικρή ανακαίνιση μπορεί μεγιστοποιήσει την επενδυτική του αξία.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Περιγραφή Τοποθεσίας

Το Γουδί είναι μια γειτονιά που βρίσκεται στην πόλη της Αθήνας, στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Αθήνας, κοντά στο κέντρο της πόλης.
Το Γουδί είναι μια κατοικημένη περιοχή γνωστή για τους ήσυχους δρόμους της, γεγονός που την καθιστά δημοφιλές μέρος για οικογένειες και επαγγελματίες που αναζητούν ένα ήσυχο περιβάλλον μέσα στην πόλη. Η γειτονιά διαθέτει ένα μείγμα από πολυκατοικίες, αρχοντικές κατοικίες και μερικές μονοκατοικίες.
Ένα από τα αξιοσημείωτα σημεία στο Γουδί είναι το πάρκο του, ένας χώρος πρασίνου με μονοπάτια για περπάτημα και παγκάκια, που παρέχει στους κατοίκους ένα μέρος για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη φύση. Το Γουδί φιλοξενεί επίσης αρκετά εκπαιδευτικά ιδρύματα, ερευνητικά & αθλητικά κέντρα και όπως η Ιατρική Σχολή Αθηνών και το Δημοτικό Γήπεδο Γουδί.
Το Γουδί είναι αρκετά καλά συνδεδεμένο και εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι δημόσιες συγκοινωνίες στην Αθήνα περιλαμβάνουν ένα εκτεταμένο δίκτυο λεωφορείων, τραμ και γραμμών του μετρό. Το Γουδί εξυπηρετείται από αρκετές λεωφορειακές γραμμές που περνούν μέσα ή κοντά από τη γειτονιά, παρέχοντας συνδέσεις με άλλα μέρη της πόλης. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό στο Γουδί είναι οι Αμπελόκηποι και η Πανόρμου, οι οποίοι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.
Το Γουδί βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Характеристики
ID
W-02VG47
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
49 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
3° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Расходы
Цена
€ 135 000
Энергоэффективность
год постройки
1964
отопление
Централизованное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем