Квартира первый этаж, Центр, Michaniona

Michaniona
  • € 80 000
  • 77
  • 1
  • Да
Объявление обновлено 15.05.2024
Описание
Διατίθεται προς πώληση μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού διαμέρισμα 1ου ορόφου, καθαρού εμβαδού 62,50τμ και μικτού 77,10τ.μ. επί της οδού Αθανασίου Διάκου στη Νέα Μηχανιώνα.
Η οικοδομή είναι κατασκευασμένη το 2007 επί οικοπέδου επιφανείας 939,64τ.μ..

Το διαμέρισμα είναι προσόψεως κι έχει ως παρακολουθήματα μια υπόγεια αποθήκη εμβαδού 17,00 τ.μ. (με είσοδο από το κεντρικό κλιμακοστάσιο της οικοδομής), καθώς και μία ισόγεια θέση στάθμευσης εμβαδού 12,00 τ.μ..

Η Νέα Μηχανιώνα αποτελεί παραθαλάσσιο οικισμό μόνιμης κατοικίας ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες προσελκύει και παραθεριστές. Το ακίνητο βρίσκεται 500 μέτρα από την παραλία της Νέας Μηχανιώνας, απέναντι από συγκρότημα σχολείων και το δημοτικό γήπεδο του οικισμού.
Η ευρύτερη περιοχή εξυπηρετείται επαρκώς από τη γραμμή 72 του ΟΑΣΘ. Η στάση βρίσκεται μπροστά στην οικοδομή του διαμερίσματος.
Η πρόσβαση οδικώς είναι εύκολη μέσω της Λεωφόρου Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας.

Η τιμή πώλησης στην καταχώριση αναφέρεται στην τιμή πρώτης προσφοράς του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού κι ανέρχεται στο ποσό των 80.000€. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 (τελική ημερομηνία εγγραφής και κατάθεσης προκαταβολής στην αρμόδια συμβολαιογράφο το αργότερο μέχρι: Παρασκευή 19 Ιουλίου).

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ προωθεί τη διαδικασία του ανωτέρω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού με εντολή της επισπεύδουσας κατ’ αποκλειστικότητα.

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κανένα νομικό ή πραγματικό ελάττωμα του/των πλειστηριαζόμενου ακινήτου και επομένως δεν φέρει καμία σχετική ευθύνη, κάθε δε ενδιαφερόμενος συμμετέχει στον πλειστηριασμό αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού προηγουμένως κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για τα ακίνητα που πωλούνται μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δεν υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στο εσωτερικό τους και δεν υπάρχουν διαθέσιμες εσωτερικές φωτογραφίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, 2310 241 548 (09:00 – 17:00).
Характеристики
ID
416560
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
77 m²
этаж
1° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Внешняя планировка
Балкон
Расходы
Цена
€ 80 000
Энергоэффективность
год постройки
2007
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем