Дом - Здание Продажа

Gouves
  • € 290 000
  • 5+
  • 300
  • 3+
Объявление обновлено 21.05.2024
Описание
Πωλείται 2 όροφο κτίριο συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ σε οικόπεδο 400 τ.μ και με υπόλοιπο δόμησης για επιπλέον όροφο, Roof garden κλπ, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι.
Αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία επενδυτική και είναι σε άριστη κατάσταση καθώς έχει ανακαινιστεί πλήρως το έτος 2022 με θερμομόνωση, θερμοπρόσοψη, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά κ.α
Δίδεται με όλο τον εξοπλισμό των διαμερισμάτων ηλεκτρικά και έπιπλα, με καινούριες εντοιχισμένες ντουλάπες και κουζίνες, καθώς τα διαμερίσματα είναι μισθωμένα με μακροχρόνια και βραχυχρόνια μίσθωση. Έτος Κατασκευής 1995.
Αποτελείται από ισόγειο 150 τ.μ & Ά όροφος 150 τ.μ με θέα θάλασσα και εσωτερική σκάλα.΄
Κάθε όροφος αποτελείται από ένα τριάρι διαμέρισμα 80 τ.μ το οποίο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα-σαλόνι, μπάνιο, μπαλκόνια & δύο ανεξάρτητες δίχωρες γκαρσονιέρες 30 τ.μ έκαστος, όπου διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα-σαλόνι, μπάνιο, μπαλκόνια.
Συνολικά το κτίριο διαθέτει δύο τριάρια διαμερίσματα 80 τ.μ και τέσσερις δίχωρες ανεξάρτητες γκαρσονιέρες 30 τ.μ, με περιβάλλοντα χώρο για πάρκινγκ τεσσάρων αυτοκινήτων και ιδιωτικό κήπο σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ.
Στα επιπλέον χαρακτηριστικά είναι η αυτονομία νερού και ρεύματος σε κάθε διαμέρισμα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, ηλιακός και ηλεκτρικός θερμοσίφωνας, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμός στα μεγάλα διαμερίσματα δύο μονάδες και στα μικρά από μία μονάδα, δική του δεξαμενή νερού και βόθρος, με σύνδεση στο δημόσιο δίκτυο αποχέτευσης.
Βρίσκεται 300 μ. από τη θάλασσα, κοντά σε σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, και κόμβο Β.Ο.Α.Κ.
*οι φώτο είναι ενδεικτικές από ένα δίχωρο, δεν φαίνονται τα μεγαλύτερα διαμερίσματα.
Характеристики
ID
EK-6666267
договор
Продажа
типология
Дом - Здание
Площадь
300 m²
Помещения
5+ помещения, 3+ ванных
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
4 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расположение север, запад
Расходы
Цена
€ 290 000
Энергоэффективность
год постройки
1995
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем