Двухкомнатная квартира первый этаж, Chrisaki, Nea Smyrni

Nea Smyrni
  • € 340 000
  • 2
  • 100
  • 2
  • 1
  • Да
Объявление обновлено 10.05.2024
Описание
Το διαμέρισμα που περιγράφετε ακούγεται σαν ένας ιδανικός χώρος για να καλωσορίσετε τους φίλους και την οικογένειά σας. Ο ευρύχωρος σαλόνι με το τζάκι προσφέρει έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο για χαλάρωση, ενώ η μεγάλη κουζίνα και η τραπεζαρία είναι ιδανικές για γεύματα και συναθροίσεις. Τα δύο υπνοδωμάτια προσφέρουν άνετο χώρο για ύπνο και ξεκούραση.

Οι λεπτομέρειες όπως τα βιτρό τζάμια και ο ψηφιδωτός πίνακας προσθέτουν μια μοναδική αίσθηση στυλ και προσωπικότητας στον χώρο. Επιπλέον, το γεγονός ότι το διαμέρισμα είναι διαμπερές φέρνει φως και φρεσκάδα στον εσωτερικό χώρο.

Τα ρετρό έπιπλα προσθέτουν μια ξεχωριστή αίσθηση νοσταλγίας και κομψότητας, δίνοντας έναν αέρα μοναδικότητας στο σπίτι. Τέλος, η διαθέσιμη θέση πάρκινγκ που μπορεί να φιλοξενήσει ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα είναι ένα πολύ βολικό πλεονέκτημα για τους κατοίκους.

Συνολικά, αυτό το διαμέρισμα φαίνεται να προσφέρει μια υπέροχη συνδυασμό άνεσης, στυλ και λειτουργικότητας για μια ευχάριστη και ευχάριστη καθημερινή ζωή.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 100 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1997, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Επιπλωμένο, Τζάκι, Πόρτα ασφαλείας, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 1ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Φυσικό αέριο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Νυχτερινό ρεύμα, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Μονοφασικό
Характеристики
ID
430983
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
100 m²
Помещения
2 спальни, 2 ванные
этаж
1° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Расходы
Цена
€ 340 000
Энергоэффективность
год постройки
1997
отопление
Централизованное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем