Квартира Χιώτη Π., 36, Главное село - Хора, Закинф - город

Закинф - городΧιώτη Π., 36
  • € 3 600/месяц
  • 45
  • T
Объявление обновлено 16.05.2024
Описание
* ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΜΕ 120ευρώ/βραδιά
Πρόκειται για ενα μικρό διαμέρισμα που αποτελείται από
*ένα υπνοδωμάτιο με ένα μεγάλο κρεβάτι 160χ200 και μεγάλη ντουλάπα
*ένα μπανιο με στήλη υδρομαζάζ και καμπίνα στο ντους
*ένα καθιστικό με ενα επιπλέον ημίδιπλο κρεβάτι που μπορεί να φιλοξενήσει έναν ακόμα ενήλικο ή δύο παιδιά
που είναι ενιαίο με μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

'Ολος ο χώρος είναι περίπου 40 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται στο ισόγειο μιάς όμορφης κατοικίας 100μ. μακριά από την πιο κοντινή οργανωμένη παραλία που έχει ομπρέλες αλλά και ταβέρνες με υπέροχο φαγητό.

Γενικά , βρίσκεται 100 μέτρα από τις κεντρικές πλατείες του νησιού Πλάτεία Διονυσίου Σολωμού και Πλατεία Αγίου Μάρκου και όλα τα κεντρικά εστιατόρια ,μπαρ και ταβέρνες.

Αυτό σημαίνει ότι ο επισκέπτης μας μπορεί να απολάυσει όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια όλου του έτους στη κέντρο της πόλης όπως Καρναβαλικές εκδηλώσεις , εκδηλώσεις Πάσχα και Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς , Θρησκευτικές Εκδηλώσεις όπως Περιφορά του Επιταφίου ,του Εσταυρωμένου και Λιτανία του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου καθώς και όλων των ειδών τα events ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ταυτόχρονα όμως έχει πρόσβαση σε μια οργανωμένη παραλία που μπορεί να πάει γρήγορα αφού βρίσκεται σε απόσταση λιγότερο απο 3 λεπτά με τα πόδια να απολάυσει το μπάνιο του και να περάσει λίγο χρόνο στα ταβερνάκια όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο περίπατος στη κεντρικό παραλιακό δρόμο του νησιού που φτάνει μέχρι τους μώλους του Αγίου Νικόλα και του Αγίου Διονυσίου είναι μαγευτικός καθόλη τη διάρκεια του έτους αφού έχει σημεία που μπορεί ο επισκέπτης να χαλαρώσει και να απομονωθεί απολαυμβάνοντας τη θέα αλλά και να περπατήσει παρέα με επισκέπτες του νησιού και να απολαύσει τα πολυτελή σκάφη που επισκέπτονται το νησί μας.

Πρόσβαση με τα πόδια έχει ο επισκέπτης μας ακόμα στα μουσεία του νησιού και σε πολύ μικρή απόσταση μπορει να επισκεφθεί το Λόφο του Στράνη όπου ο Διονύσιος Σολωμός έγραψε τον Εθνικό μας Ύμνο αππά και το κάστρο της Ζακύνθου και τη περίφημη Μπόχαλη με τη μαγευτική θέα στο νησί και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους.

Характеристики
ID
EK-6668885
договор
Аренда
типология
Квартира
Площадь
45 m²
этаж
Нулевой этаж
другие характеристики
Меблировано
Частный сад
Расходы
Цена
€ 3 600/месяц
плата за кондоминиум
€ 10/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
2015
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
A
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник