Пентхаус Εθνάρχου Μακαρίου 12, 172 34, Δάφνη, Ano Dafni, Dafni

DafniΕθνάρχου Μακαρίου 12, 172 34, Δάφνη
  • € 120 000
  • 2
  • 47
  • 1
  • 5
  • Да
Описание
Κωδικός ακινήτου: 1-596 - Δάφνη Άνω Άγιος Ιωάννης ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 47 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1975 και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, τέντες, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από μετρό 600 μέτρα - Τιμή: 120.000 €
Το διαμέρισμα διαθέτει Μεγάλο μπαλκόνι στην πρόσοψη του διαμερίσματος και ένα μικρό μπαλκόνι  στην πίσω μεριά του διαμερίσματος με ( θέα Ακρόπολη και Λυκαβηττό ).  
Είναι επενδυτικό και εάν ανακαινιστεί είναι κατάλληλο για τουριστική εκμετάλλευση και διαχείριση Booking - Airbnb για βραχυχρόνια μίσθωση λόγω του σημείου του , 600 μέτρα από το μετρό της Δάφνης και 100 μέτρα από στάση Λεωφορείου.
Επιπλέον βρίσκεται στο κέντρο της Δάφνης και δίπλα στην αγορά, Τράπεζες , εστιατόρια, καταστήματα και Super Market.
Επίσης με κατάλληλη διαρρύθμιση του χώρου υπάρχει δυνατότητα  να βγει και δεύτερο μικρό υπνοδωμάτιο στον χώρο της κουζίνας και η κουζίνα να μεταφερθεί στον μπροστινό χώρο του διαμερίσματος για να μετατραπεί ο χώρος σε ενιαίο  Σαλόνι - Κουζίνα και μεγάλο μπαλκόνι. Έτσι το διαμέρισμα θα μπορεί να έχει δύο υπνοδωμάτια , ενιαίο σαλόνι - κουζίνα και μπάνιο με παράθυρο.
Τέλος διαθέτει καινούργιο ασανσέρ , έχει γίνει μόνωση στην Ταράτσα της πολυκατοικίας και στην πολυκατοικία έχει παροχές για φυσικό αέριο, οπότε υπάρχει η δυνατότητα  για εγκατάσταση αυτόνομη φυσικού αερίου στο διαμέρισμα με δικό του λέβητα.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Характеристики
Код и Дата объявления
1-596 - 27.05.2024
договор
Продажа
типология
Пентхаус
Площадь
47 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
5° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Расходы
Цена
€ 120 000
плата за кондоминиум
€ 20/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1975
состояние
Подлежит ремонту
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем