Дуплекс, новая, 75 m², Nea Peramos, Элефтере

Элефтере
  • € 225 000
  • 2
  • 75
  • 2
  • Нет
Объявление обновлено 13.05.2024
Описание
Αυτή η μεζονέτα προσφέρει μια εντυπωσιακή θέα τόσο στη θάλασσα όσο και στα γύρω βουνά της περιοχής της Νέας Περάμου Καβάλας. Με τον κήπο της να αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τη φύση και τον εξωτερικό χώρο σας με μοναδικό τρόπο.
Η μεζονέτα αυτή είναι υπό κατασκευή και προορίζεται να περατωθεί σύντομα με τη χρήση των πιο ποιοτικών υλικών. Κάθε λεπτομέρεια θα είναι σχεδιασμένη με μοντέρνα και λειτουργική αισθητική, προσφέροντας έναν χώρο ζωής που θα εντυπωσιάσει. Το εσωτερικό διαμέρισμα προσφέρει άνετους και φωτεινούς χώρους, ενώ οι εξωτερικοί χώροι σας δίνουν τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την φύση γύρω σας.
Το ακίνητο διαθέτει τζάκι για τις ζεστές μέρες του χειμώνα, μπάρμπεκιου για κοινές στιγμές με φίλους και οικογένεια, καθώς και αρκετό χώρο στάθμευσης για την άνετη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός σας.
Η περιοχή αυτή διαθέτει μια ήσυχη ατμόσφαιρα με πλούσια φύση και υγιεινό κλίμα. Είναι ιδανική για εκείνους που επιθυμούν να ζήσουν μακριά από την πόλη, χωρίς όμως να απομακρύνονται πολύ από τις ανέσεις της. Το έργο θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο του 2024.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Νέα Πέραμος Καβάλας είναι παραθαλάσσια κωμόπολη που συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία με τις σύγχρονες ανέσεις. Βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα, στον κάμπο της Καβάλας, αποτελώντας έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής τόσο για διακοπές όσο και για μόνιμη κατοικία. Με τις εκτενείς παραλίες της, τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και τη γραφική ατμόσφαιρα της, η Νέα Πέραμος ελκύει τόσο τους τουρίστες όσο και εκείνους που αναζητούν μια ευχάριστη και ήρεμη ζωή κοντά στη θάλασσα. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ακινήτων, από παραθαλάσσια εξοχικά σπίτια και διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα έως και πολυτελείς βίλες.
Είτε αναζητάτε ένα μέρος για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, είτε επιθυμείτε να απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη της θάλασσας καθημερινά, η Νέα Πέραμος προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή κατοικιών για κάθε γούστο και προτίμηση.
Характеристики
ID
W-02VRRN
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
75 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Мансарда
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Расходы
Цена
€ 225 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, с помощью теплового насоса
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем