Дуплекс Κρήτης 36, 570 19, Θερμαϊκός, Peraia, Thermaikos

ThermaikosΚρήτης 36, 570 19, Θερμαϊκός
  • € 360 000
  • 4
  • 161
  • 2
  • Да
Описание
Κωδικός ακινήτου: 11109 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 161 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 360.000 €
Κωδικός ακινήτου: 11109 - Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του Θερμαϊκού, η Περαία, βρίσκεται αυτή η υπέροχη ολοκαίνουρια μεζονέτα που προσφέρει άνετη και πολυτελή διαβίωση. Βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από την παραλία κ η μεζονέτα βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός νεόδμητου κτιρίου και διαθέτει συνολική επιφάνεια 161 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ.

Αποτελείται από 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μια άνετη σαλοκουζίνα και 2 μπάνια, δημιουργώντας έναν χώρο ζωής που συνδυάζει την πολυτέλεια και την άνεση. Η αρχιτεκτονική της μεζονέτας είναι σύγχρονη και τα υψηλής ποιότητας υλικά της κατασκευής το καθιστούν ένα από τα πιο εντυπωσιακά καινούρια κτίρια της περιοχής. Η κατασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2024  και θα είναι τελευταίας τεχνολογίας με ενεργειακή κλάση Α+, εξασφαλίζοντας την οικονομική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Η μεζονέτα διαθέτει θέρμανση ατομική με ηλεκτρικό σύστημα, ενώ η θέα του στη θάλασσα είναι απλά μαγευτική. Τα κουφώματα του είναι συνθετικά, τα πατώματα από πλακάκι και οι πόρτες ασφαλείας, προσφέροντας απόλυτη αίσθηση ασφάλειας στους κατοίκους του. Η διακόσμηση των υπνοδωματίων περιλαμβάνει εντυπωσιακές ντουλάπες, ενώ το σαλόνι διαθέτει τζάκι για ζεστές και χαλαρωτικές στιγμές. Η μεζονέτα είναι εξοπλισμένη με A/C, συναγερμό και διπλά τζάμια, ενώ διαθέτει επίσης ηλιακό θερμοσίφωνα για θερμοκρασία νερού όλο το χρόνο.

Η θέση της μεζονέτας είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την παραλία και τις τοπικές ανέσεις, όπως εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα. Επιπλέον, διαθέτει ανελκυστήρα, πάρκινγκ και αποθήκη, καθώς και έναν όμορφο κήπο για χαλάρωση και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού για τα παιδιά. Ανακαλύψτε την άνεση και την πολυτέλεια σε αυτήν την υπέροχη μεζονέτα στην Περαία, με την τιμή των 360.000€. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας για να το επισκεφτείτε σήμερα.
Το στίγμα στον χάρτη δεν αντιπροσωπεύει τη πραγματική διεύθυνση του ακίνητου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site του γραφείου μας iDeal Properties. Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε την κριτική σας στο iDeal Review
https://maps.app.goo.gl/wHVBZuuzVYdJvi2u7
Για την  υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας. Your iDeal home is our purpose!!! Το μεσιτικό γραφείο iDeal Properties με έδρα τη Περαία Θεσσαλονίκης και περιοχές δράσης τον δήμο Θερμαϊκού και το ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα μεσιτικά γραφεία του δήμου Θερμαϊκού για το 2021. Απαρτίζεται από έμπειρο και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του . Στόχος του γραφείου μας είναι οι πελάτες να βρουν το κατάλληλο ακίνητο για τη κάλυψη των στεγαστικών και επαγγελματικών αναγκών τους. Η έμπειρη ομάδα συνεργατών η οποία περιλαμβάνει νομική και τεχνική υποστήριξη (μηχανικό ), συμβολαιογράφο και συνεργείο ανακαινίσεων αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία της αγοραπωλησίας εύκολα και με αξιοπιστία.

Γιάννης Α. Σαφλέκας
Σύμβουλος ακινήτων
Τηλ: +302392306979 &
+302392307077
iDeal Properties
L. Thessalonikis 44, Peraia
info@idealproperties.gr
www.idealproperties.gr
Характеристики
Код и Дата объявления
11109 - 16.05.2024
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
161 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
3° этаж, с лифтом
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 360 000
плата за кондоминиум
€ 10/месяц
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем