Трехкомнатная квартира Μαρούσι, Nea Lesvos, Marousi

MarousiΜαρούσι
  • € 390 000
  • 4
  • 136
  • 2
  • 2
  • Да
Объявление обновлено 14.05.2024
Описание
Αποκλειστικά από το γραφείο μας! Προσφέρεται ένα εξαιρετικό διαμέρισμα στη καταπράσινη περιοχή της Νέας Λέσβου, στο Μαρούσι. Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του δεύτερου συγκροτήματος, απολαμβάνοντας μια ήσυχη τοποθεσία, με θέα προς την πίσω πλευρά και τα πεύκα που την περιβάλλουν. Το ακίνητο εκτείνεται σε 136,60 τμ και περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, το οποίο δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, καθώς και μια ξεχωριστή κουζίνα.
Επιπλέον, διαθέτει τρία φωτεινά υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC για μεγαλύτερη άνεση. Παρέχει έξτρα αποθηκευτικό χώρο με μια αποθήκη 12τμ, ενώ τα δύο μεγάλα μπαλκόνια και το ένα μικρό με θέα τα πεύκα αποτελούν ένα ιδανικό χώρο χαλάρωσης. Η αποκλειστική χρήση κήπου στον περιβάλλοντα χώρο ενισχύει περαιτέρω αυτήν την αίσθηση.
Η κατασκευή του χρονολογείται το 1987, παρόλα αυτά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με μονά τζάμια, ενώ τα δάπεδα είναι επενδυμένα με δρύινο παρκέ σε όλους τους χώρους, εκτός από την κουζίνα και το μπάνιο που διαθέτουν πλακάκια. Η θέρμανση λειτουργεί αυτόνομα με φυσικό αέριο, ενώ διατίθεται επίσης ένα κλιματιστικό για επιπλέον άνεση.
Επιπλέον, ο ηλιακός θερμοσίφωνας χωρητικότητας 200 λίτρων και η δυνατότητα χρήσης νυχτερινού ρεύματος προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και έξοδα. Η πρόσβαση στο διαμέρισμα είναι εύκολη, είτε μέσω της κύριας εισόδου είτε μέσω του υπόγειου χώρου του γκαράζ, ο οποίος επικοινωνεί με τα διαμερίσματα μέσω ασανσέρ.
Βρίσκεται πολύ κοντά σε συγκοινωνίες, σούπερ μάρκετ και άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Υπάρχει επίσης εύκολη πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες όπως το Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων, καθώς και χώρους αναψυχής όπως δύο πάρκα και το γήπεδο Μελισσίων.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, σύμφωνα με τον Νόμο 4072/11=4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να δείτε το ακίνητο από κοντά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Υπεύθυνος ακινήτου: Αδραχτάς Κώστας
KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Характеристики
ID
945706
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
136 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
2° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Балкон
Общий сад
Расходы
Цена
€ 390 000
Энергоэффективность
год постройки
1987
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
Ε
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем