Трехкомнатная квартира Νέο Ψυχικό, Agios Georgios, Neo Psychiko

Neo PsychikoΝέο Ψυχικό
  • € 355 000
  • 5
  • 168
  • 3
  • 3
  • Нет
Объявление обновлено 03.06.2024
Описание
Αυτό το όμορφο διαμέρισμα στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, βρίσκεται στον 3ο όροφο μιας περιποιημένης πολυκατοικίας, συνδυάζει άνεση και πολυτέλεια. Το εμβαδόν του είναι 168 τ.μ., κατανεμημένα σε ευρύχωρους χώρους. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια (1 Master), 3 μπάνια, και 2 σαλόνια, προσφέροντας έναν ευέλικτο χώρο διαβίωσης.
Κατασκευάστηκε το 1975 και ανακαινίστηκε το 2006, ενώ η ανανεωμένη του κατάσταση αποπνέει πολυτέλεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η θέρμανση είναι κεντρική με φυσικό αέριο, ενώ τα παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια εξασφαλίζουν εξαιρετική θερμομόνωση.
Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, κοντά σε μετρό (Μετρό Χολαργού), συγκοινωνίες, πάρκα και σχολεία. Απολαύστε τη θέα του βουνού και την ανοιχτωσιά από τις βεράντες, ενώ η ανατολική, βόρεια και νοτιοανατολική κατεύθυνση διασφαλίζει φωτεινότητα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Το διαμέρισμα διαθέτει κι άλλα χαρακτηριστικά, όπως τέντες, αποθήκη, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα και τριφασικό ρεύμα. Οι 4 βεράντες προσφέρουν επιπλέον χώρο για ανάπαυση και ψυχαγωγία. Με κοντινή απόσταση από μετρό, καταστήματα, φαρμακεία και πάρκα, αυτό το ακίνητο συνδυάζει την άνεση με την πρακτικότητα για μια ιδανική εμπειρία διαβίωσης.
Характеристики
ID
567326
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
168 m²
Помещения
5 (3 спален, 2 другие), 3 ванных
этаж
3° этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 355 000
Энергоэффективность
год постройки
1975
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем