Студия Γκύζη - Πεδίον Άρεως, Platia Gkizi, Gizi - Pedion Areos

Gizi - Pedion AreosΓκύζη - Πεδίον Άρεως
  • € 130 000
  • 2
  • 53
  • 1
  • T
  • Нет
Объявление обновлено 28.05.2024
Описание
Διαμέρισμα προς πώληση, στην περιοχή Γκύζη, υπερυψωμένο ισόγειο, κατασκευής 2001. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 53 τ.μ.. Αποτελείται από 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο, 1 ανοιχτή κουζίνα ενιαία με το σαλόνι, 1 βεράντα και 1 άνετη θέση στάθμευσης πυλωτής. Διαθέτει εργονομική διαρρύθμιση που το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό και η θέρμανσή του είναι αυτόνομη με πετρέλαιο. ´Εχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση και τα δάπεδα είναι από πλακάκι & ξύλο. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική, βρίσκεται κοντά σε σταθμό μετρό, συγκοινωνίες, σχολείο, super market κι έχει θέα σε αστικό τοπίο. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό, είναι κατάλληλο για εργαζόμενους, συνταξιούχους, ή φοιτητές επιτρέπονται τα κατοικίδια, βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά και είναι μισθωμένο έως 30.9.24 με πολύ ικανοποιητικό μίσθωμα. Edrasi Real Estate, email: edrasirealestate@gmail.com

*Η θέση του ακινήτου στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.
*Τα χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες του ακινήτου παρέχονται μετά από υπόδειξη του ιδιοκτήτη.

Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γενικού μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) 171073503000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 9689 και μέλος της European Association of Real Estate Professions (CEPI).
Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή της εντολής υπόδειξης, απαιτείται η επίδειξη του Α.Δ.Τ και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.
Характеристики
ID
393347
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
53 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
Нулевой этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 130 000
плата за кондоминиум
€ 20/месяц
Энергоэффективность
год постройки
2001
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем