Односемейная вилла Ρουσσοσπίτι, Roussospiti, Ретимно

РетимноΡουσσοσπίτι
  • € 950 000
  • 5+
  • 350
  • 3+
  • Нет
Объявление обновлено 16.05.2024
Описание
Βίλα 350 τ.μ. προς πώληση στο Ρουσσοσπίτι. Οι όμορφοι χώροι πολυτέλειας, άνεσης και ιδιωτικότητας περιμένουν το νέο ιδιοκτήτη αυτής της εκπληκτικής βίλας, η οποία είναι χτισμένη στην κορυφή ενός λόφου στο Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνου. Πρόκειται για ένα ακίνητο το οποίο είναι χωρισμένο σε δύο ανεξάρτητες κατοικίες. Στον κάτω όροφο υπάρχει ένα διαμέρισμα 100 τ.μ. διακοσμημένο με εξαιρετική αισθητική, δύο en suite υπνοδωμάτια κι έναν μερικώς χωρισμένο χώρο σαλόνι-κουζίνα με τζάκι. Στον εξωτερικό, ανεξάρτητο κήπο υπάρχει μπάρμπεκιου και μία μεγάλη ιδιωτική πισίνα.

Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, βρίσκεται το κυρίως σπίτι με συνολικό εμβαδό 250 τ.μ., διακοσμημένο με εξαιρετικά έπιπλα (τα οποία στο σύνολό τους περιλαμβάνονται στην τιμή), που δίνουν αίσθηση πολυτέλειας. Το κυρίως σαλόνι είναι ένας μεγάλος ενιαίος χώρος όπου δεσπόζουν η μεγάλη μπαλκονόπορτα, που προσφέρει εξαιρετική θέα στη θάλασσα, και το επιβλητικό τζάκι. Στον ίδιο όροφο υπάρχουν και δύο μεγάλα en suite υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπαλκόνι. Οι κρυφοί φωτισμοί και τα ντίμερ δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα τη νύχτα, ενώ την ημέρα το φως λούζει όλους τους χώρους του ακινήτου.

Ανεβαίνοντας έναν ακόμη όροφο, βρίσκει κανείς άλλα δύο en suite υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπαλκόνι που προσφέρουν φανταστική θέα στη θάλασσα, το χωριό αλλά και εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Φυσικά, από αυτό το σπίτι δεν θα μπορούσε να λείπει μία τεράστια ιδιωτική πισίνα, η οποία προσφέρει απομόνωση, χώρο μπάρμπεκιου και ιδανική θέα για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης.

Αν και αυτά θα ήταν αρκετά για να πειστεί κανείς ότι πρόκειται για ένα ονειρικό σπίτι, η περιγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη! Το οικόπεδο που φτάνει τα 2.690 τ.μ., έχει εκπληκτικά διαμορφωμένο κήπο με διάφορα φυτά και δέντρα, ενώ τους νεους ιδιοκτήτες περιμένει κι ένα αμπέλι για ιδιωτική παραγωγή κρασιού, με παραγωγική δυνατότητα περί τα 200 κιλά ετησίως. Ο μελετημένος φωτισμός του κήπου δημιουργεί εξαιρετικές γωνίες για ξεκούραση σε κάθε του σημείο, ενώ η συνολική εικόνα της βίλας κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι εκθαμβωτική.

Επίσης, υπάρχει ένας ξύλινος περίκλειστος χώρος ο οποίος είναι διαμορφωμένος, μερικώς ως κελάρι για την αποθήκευση του κρασιού και μερικώς ως χώρος συνάντησης, εστιατορικού τύπου, για ατελείωτες νύχτες διασκέδασης. Για εκείνους που δεν αρκούνται σε αυτά που μπορεί ήδη να προσφέρει η βίλα, το οικόπεδο έχει επιπλέον δυνατότητα δόμησης περί τα 80 τ.μ. για περισσότερες κατασκευές.

Το Ρουσσοσπίτι είναι ένας ιδιαίτερα ανεπτυγμένος παραδοσιακός οικισμός στη βόρεια πλευρά του νομού Ρεθύμνης, σε απόσταση περί τα 5 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου και την αχανή παραλία της πόλης. Η απόσταση από το κοντινότερο λιμάνι και το αεροδρόμιο των Χανίων, οριακά θα ξεπεράσει τη μία ώρα.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Характеристики
ID
EK-6700961
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
350 m²
Помещения
5+ (6 спальни, 3 других), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
4 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 950 000
Энергоэффективность
год постройки
2005
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем