Двухкомнатная квартира новое, второй этаж, Stathmos Larisis, Kolonos - Kolokynthous

Kolonos - Kolokynthous
  • € 199 000
  • 3
  • 70
  • 1
  • 2
  • Да
Объявление обновлено 20.05.2024
Описание
Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα, με εμβαδόν 70 τ.μ. βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας νεόδμητης πολυκατοικίας του 2024 σε μια ήσυχη γειτονιά στην περιοχή του Κολωνού.
Το μοντέρνο αυτό διαμέρισμα διαθέτει έναν άνετο ενιαίο χώρο που βρίσκονται η κουζίνα και το σαλόνι, ένα φωτεινό υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια άνετη διαβίωση, όπως πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, φωτοβολταϊκά, αποθήκη, θέρμανση με αντλία θερμότητας. Η θέση στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ που διατίθεται με το ακίνητο, του προσδίδει προστιθέμενη αξία. Η προνομιακή του θέση δίπλα στην αγορά, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και το κέντρο της πρωτεύουσας το καθιστά ιδανική ευκαιρία για όσους αναζητούν το μοντέρνο τρόπο ζωής με την άνεση και την κομψότητα.

Ο Κολωνός βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Δήμου Αθηνών και αποτελεί μία από τις ιστορικές συνοικίες της περιοχής.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ο Κολωνός είναι μια ζωντανή γειτονιά γεμάτη κίνηση καθώς βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας. Η περιοχή ανοικοδομήθηκε έντονα κυρίως τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Το όνομα Κολωνός σημαίνει “λόφος” και η προέλευση της ονομασίας προκύπτει από το λόφο του Ιππίου Κολωνού όπου τα παλαιότερα χρόνια ήταν γεμάτος από ελαιόδεντρα. Ο Κολωνός αποτελεί έναν εξαιρετικά σημαντικό αρχαιολογικό χώρο της Αθήνας, όπου εικάζεται ότι υπήρχε ο ναός του Ιππίου Ποσειδώνα, προστάτη του ομώνυμου Δήμου.
Προσβασιμότητα: Ο Κολωνός διασχίζεται από την οδό Λένορμαν. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η γραμμή 2 του μετρό και ο σταθμός Λαρίσης αλλά και η γραμμή του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.
Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Характеристики
ID
W-02VOSZ
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
70 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
2° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 199 000
Энергоэффективность
год постройки
2023
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, с помощью теплового насоса
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем