Студия Τριανδρία, Triandria, Triandria - Doxa

Triandria - DoxaΤριανδρία
  • € 135 000
  • 2
  • 75
  • 1
  • T
  • Да
Объявление обновлено 31.05.2024
Описание
Κωδικός ακινήτου: 12-37754 - Θεσσαλονίκη Δήμος Τριανδρία ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2002 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε βουνό, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 10 τ.μ., κήπο, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 135.000 €
Κωδικός ακινήτου: 12-37754

Σε μια ήσυχη και ήρεμη γειτονιά στην Τριανδρία της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται αυτό το πανέμορφο διαμέρισμα προς πώληση. Το ακίνητο είναι ιδανικό για ζευγάρια, επαγγελματίες, φοιτητές  που αναζητούν έναν ήσυχο και άνετο χώρο για να ζήσουν.

Ο 1ος υπερυψωμένος όροφος του διαμερίσματος έχει συνολική επιφάνεια 75 τ.μ. και αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μια λειτουργική σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2002 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Β, εξασφαλίζοντας χαμηλά έξοδα λειτουργίας. Τα κουφώματα είναι συνθετικά και διαθέτουν διπλά τζάμια και σίτες για μεγαλύτερη ηχομόνωση και ασφάλεια.

Το διαμέρισμα διαθέτει πατώματα από μάρμαρο και ξύλο που προσδίδουν μια ζεστή και πολυτελή ατμόσφαιρα. Η εντοιχισμένη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο παρέχει αρκετό χώρο για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης για ΑΜΕΑ.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα αυτού του ακινήτου είναι ο ιδιωτικός κήπος του, ο οποίος προσφέρει μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης μέσα στην πόλη. Οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε ιδιωτικό πάρκινγκ και αποθήκη 10 τ.μ. που παρέχεται για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει A/C και συναγερμό για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ περιλαμβάνει και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές για άμεση χρήση.

Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για όσους αναζητούν έναν ήσυχο και άνετο χώρο για να ζήσουν, με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της πόλης. Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε οι νέοι ιδιοκτήτες αυτού του πανέμορφου ακινήτου με την τιμή πώλησης μόλις 140.000 €!
Характеристики
ID
12-37754
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
75 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
Нулевой этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 135 000
Энергоэффективность
год постройки
2002
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем