Трехкомнатная квартира Κουκάκι - Παιδική Χαρά, Koukaki - Pediki Chara, Koukaki - Makrygianni

Koukaki - MakrygianniΚουκάκι - Παιδική Χαρά
  • € 425 000
  • 4
  • 108
  • 2
  • 5
  • Да
Объявление обновлено 22.05.2024
Описание
Κωδικός ακινήτου: S294 - Κουκάκι - Μακρυγιάννη Κουκάκι - Παιδική Χαρά Παιδική Χαρά ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 108 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 5000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 28000 μέτρα απόσταση από μετρό 700 μέτρα - Τιμή: 425.000 €
Το διαμέρισμα που προσφέρεται προς πώληση στην περιοχή Κουκάκι έχει πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και τραπεζαρίας, τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια και δύο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2023 και έχει ενεργειακή κλάση Α+, καταδεικνύοντας την υψηλή ενεργειακή απόδοσή του.
Το διαμέρισμα παρέχει άνετη ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας και fan coil units για ψύξη. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και διαθέτουν ενεργειακούς υαλοπίνακες, ενώ το ξύλινο δάπεδο προσδίδει ζεστασιά στους εσωτερικούς χώρους. Υπάρχει θωρακισμένη πόρτα για την ασφάλεια, εντοιχισμένες ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, καθώς και ξεχωριστή αποθήκη υπογείου για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.
Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει ενεργειακό τζάκι που προσδίδει ατμόσφαιρα και άνεση, σίτες στα παράθυρα για προστασία από ενοχλητικά έντομα, διπλά τζάμια για μείωση του θορύβου, και δορυφορική κεραία για την επικοινωνία. Επιπλέον, υπάρχει νυχτερινό ρεύμα και ανοιχτωσιά με θέα το βουνό.
Το διαμέρισμα παρέχει επίσης πάρκινγκ υπογείου για την ασφαλή αποθήκευση του αυτοκινήτου και ταχυφορτιστή για ηλεκτρικό όχημα, αντικατοπτρίζοντας τη σύγχρονη προσέγγιση προς την κινητικότητα και το περιβάλλον.
Το διαμέρισμα φαίνεται να είναι κατάλληλο τόσο για κατοικία οικογενειών όσο και για επαγγελματική χρήση, λαμβάνοντας υπόψη την καλή του θέση και τα πλούσια χαρακτηριστικά. Επιπλέον, η κοντινή απόσταση από την Ακρόπολη και τον λόφο Μουσών κάνει τον τόπο αυτόν ελκυστικό για όσους αγαπούν την ιστορία και την πολιτιστική πλευρά της περιοχής.
Характеристики
ID
S294
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
108 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
5° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
ТВ система со спутниковой антенной
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 425 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем