Трехкомнатная квартира второй этаж, Центр, Agioi Anargyroi

Agioi Anargyroi
  • € 170 000
  • 4
  • 72
  • 1
  • 2
  • Да
Объявление обновлено 23.05.2024
Описание
Προς πώληση στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, ένα εκπληκτικό διαμέρισμα στον 2ο όροφο που θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη μιας οικογένειας. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το δημοφιλές "Πάρκο Σκύλων", προσφέροντας ένα φιλικό περιβάλλον για τις καθημερινές βόλτες.

Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, δίνοντας τη δυνατότητα για άνετη διαβίωση σε μια οικογένεια. Η λειτουργική διαρρύθμιση του χώρου ενθαρρύνει τη ροή του φωτός και την αερισμό, ενώ η εξωτερική αποθήκη παρέχει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας.

Με έμφαση στην άνεση των κατοίκων, το διαμέρισμα διαθέτει δύο ιδιόκτητες θέσεις στάθμευσης, εξασφαλίζοντας άνετη και ασφαλή στάθμευση για δύο οχήματα. Τα γύρω-γύρω μπαλκόνια προσφέρουν επιπλέον χώρο για χαλάρωση και αναψυχή, ενώ παράλληλα επιτρέπουν την απόλαυση της πόλης από ψηλά.

Η άριστη τοποθεσία κοντά σε αστικές συγκοινωνίες εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση προς και από το κέντρο της πόλης, καθιστώντας αυτό το διαμέρισμα μια ιδανική επιλογή για μια οικογένεια που αναζητά άνεση, λειτουργικότητα και βολική τοποθεσία.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/7332
☎️ 210 6812500
Характеристики
ID
12351
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
72 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 1 ванная
этаж
2° этаж, с лифтом
Машиноместа
2 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 170 000
Энергоэффективность
год постройки
2004
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Ε
Виртуальный тур
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем