Дуплекс, новая, 400 m², Sofiko, Soligeia

Soligeia
  • € 900 000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • Нет
Объявление обновлено 23.05.2024
Описание
Πρόκειται για μία πολυτελή μεζονέτα 400 τμ τριών επιπέδων, κατασκευασμένη το 2015 σε άριστη κατάσταση, στο Αμόνι Σολυγείας της Κορίνθου, με θέα τον Σαρωνικό Κόλπο.
Από όλα τα επίπεδα του ακινήτου βλέπει κανείς το ειδυλλιακό τοπίο με τα τρία μικρά λιμάνια και τις γραφικές παραλίες της περιοχής, σε απόσταση μόλις 400 μέτρα από τη θάλασσα.
Αναλυτικότερα:
Στο ισόγειο, συναντάμε σε ενιαίο χώρο το σαλόνι με τζάκι, την τραπεζαρία και την κουζίνα σε κυκλαδίτικο στυλ. Στον ίδιο επίπεδο βρίσκονται και τα 3 master bedrooms με ξύλινο πάτωμα, 1 WC και μία αποθήκη.
Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα, στον 1o όροφο της μεζονέτας βλέπουμε σε ενιαίο χώρο το σαλόνι με το τζάκι, την τραπεζαρία, την κουζίνα, 2 master bedrooms, 1 WC και μία αποθήκη.
Συνεχίζοντας στον 2ο όροφο, με τη μεγάλη βεράντα και την πανοραμική θέα στο Σαρωνικό Κόλπο, συναντάμε 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο.
Στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο του ακινήτου, ο κήπος με την πισίνα και το BBQ, θα σας χαρίσουν άφθονες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Τέλος, στο πίσω μέρος του ακινήτου υπάρχει ανεξάρτητος χώρος 100 τ.μ, όπου προσωρινά χρησιμοποιείται ως αποθήκη, αλλά υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής του σε διαμέρισμα ή ότι άλλο εξυπηρετεί τους νέους ιδιοκτήτες!

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Ο νομός Κορινθίας βρίσκεται στη βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο νομός διαθέτει μία πληθώρα προορισμών ιδανικών για αποδράσεις τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Η Κορινθία χαρακτηρίζεται για τη πλούσια ποικιλομορφία της καθώς συνδυάζει τέλεια τις αποδράσεις στο βουνό, τη φύση, τη θάλασσα ενώ παράλληλα έχει πλούσια ιστορία και πολιτισμό.
Σήμα κατατεθέν του νομού Κορινθίας αποτελεί η Διώρυγα της Κορίνθου ένα εντυπωσιακό έργο από την οποία περνούν κάθε χρόνο από πάνω από 15.000 περίπου πλοία.
Σημαντικές πόλεις του νομού είναι η Κόρινθος, το Λουτράκι,το Ξυλόκαστρο, οι Άγιοι Θεόδωροι και το Κιάτο.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση στην Κορινθία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με τη χρήση αυτοκινήτου μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου, ενώ βρίσκεται μόλις 84 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και 132 χιλιόμετρα από την Πάτρα. Ακόμα, υπεραστικά λεωφορεία εξυπηρετούν με τακτικότατα δρομολόγια τις περισσότερες περιοχές του νομού και υπάρχει σιδηροδρομική σύνδεση του νομού Κορινθίας με την Αθήνα.

Επενδυτική Δύναμη: Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, με το νομό Κορινθίας να σημειώνει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση και να γίνονται όλο ένα και πιο ελκυστικός προορισμός για το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι, για τους επενδυτές.
Характеристики
ID
W-02VQ73
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
400 m²
Помещения
5+ (6 спальни, 3 других), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 900 000
Энергоэффективность
год постройки
2015
состояние
Новое / На стадии строительства
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем