Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΧίοςΒέσσα
  • € 350.000
  • 176
  • 3+
Περιγραφή
ΒΕΣΣΑ ΧΙΟΣ: Πωλείται παραδοσιακό, διατηρητέο διώροφο κτίριο ξενοδοχείου με υπόγειο, κατασκευής 1912, συνολικής επιφανείας 176 τμ στον παραδοσιακό, μεσαιωνικό, οικισμό Βέσσα, ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα και χαρακτηριστικά «καστροχώρια» των Μαστιχοχωρίων της Χίου. Λιθόκτιστο, πολυτελές και πλήρως επιπλωμένο – εξοπλισμένο. Ανακαινίστηκε πλήρως το 2010 και διακρίνεται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την καλαίσθητη διακόσμηση. Είναι χαρακτηρισμένο Παραδοσιακό Ξενοδοχείο 3 αστέρων και είναι ανοικτό από Μάιο έως Σεπτέμβριο.

Το ισόγειο διαθέτει ενιαίο χώρο υποδοχής, κοινόχρηστη κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό, 2 κοινόχρηστα WC, και ένα αυτόνομο δωμάτιο (studio) με ΤΖΑΚΙ, λουτρό και πρόσβαση στην αυλή. Ο όροφος διαθέτει 3 δωμάτια με ιδιαίτερο λουτρό το καθένα (1 δίκλινο μονόχωρο, 1 τρίκλινο δίχωρο και 1 τετράκλινο τρίχωρο με το ένα δωμάτιο στο δώμα). Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με καλωδιακή τηλεόραση, minibar, internet και κλιματισμό και έχουν πρόσβαση σε βεράντα.

Το κτήριο διαθέτει υπόγειο αποθηκευτικό χώρο (20 τμ), κάτω από την αυλή, σε επαφή με το κτίριο, καθώς και δεξαμενή νερού. Στον ΚΗΠΟ υπάρχει κοινόχρηστο καθιστικό με διαμορφωμένη αυλή και χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Επίσης διαθέτει συστήματα πυρασφάλειας και συναγερμού. Τα δάπεδα είναι από μάρμαρο, πλακάκι ή ξύλο, ενώ τα κουφώματα είναι συνθετικά με διπλά τζάμια και σίτες.

Η συνολική έκταση του οικοπέδου είναι 411 τμ. και έχει υπόλοιπο δόμησης 180 τμ επιπλέον. Μπορεί να πουληθεί μαζί με αυτόνομο κτίριο – παραδοσιακό ξενώνα (δυναμικότητας 2 δωματίων ακόμα) επιφανείας 127τμ εντός του οικισμού της Βέσσας.

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ για τον αγοραστή.

Πολύ κοντά στην παραλία και το Λιμανάκι του Λιθίου. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μεσιτικό γραφείο Property Deal 6937032451 ή επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση propertydeal@yahoo.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
0327Α - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
176 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1912
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή