Duplex 131 τμ, Πόλη Χίου, Χίος

Χίος
  • € 240.000
  • 5
  • 131
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΧΙΟΣ ΠΟΛΗ: Πωλούνται ΔΥΟ, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με ηλεκτρικές συσκευές, δυάρια διαμερίσματα συνολικής επιφανείας 117 τμ (58,5 τμ έκαστο) με υπόγεια αποθήκη 14τμ επιπλέον, και δύο κλειστές θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο. Βρίσκονται το ένα πάνω από το άλλο και διαθέτουν υποδομή για την ενοποίησή τους σε ΜΕΖΟΝΕΤΑ τριών υπνοδωματίων. Είναι ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ κατασκευής με ΘΕΑ βουνό – αστικό τοπίο! Κατασκευής 2011. Το καθένα διαθέτει, σήμερα, ενιαίο χώρο καθιστικού – τραπεζαρίας – κουζίνας, υπνοδωμάτιο και λουτρό. Όλοι οι χώροι είναι άνετοι και φωτεινοί. Το άνω διαμέρισμα έχει δύο βεράντες συνολικής επιφανείας 18,18 τμ από τα οποία 11,84 τμ είναι ημι-υπαίθριος χώρος με πρόσβαση από το καθιστικό και την κουζίνα. Διαθέτουν δάπεδα από πλακάκι, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ΗΛΙΑΚΟ για παροχή ζεστού νερού χρήσης, αντίστροφη όσμωση για πόσιμο νερό, κλιματισμό σε όλους τους χώρους, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, θυροτηλεόραση, ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ στο ένα λουτρό, δορυφορική κεραία, πόρτα ασφαλείας και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες πλισέ. Όσον αφορά τον εξοπλισμό, εκτός από τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, οι κατοικίες διαθέτουν και πλυντήριο πιάτων, στεγνωτήριο ρούχων, και εντοιχισμένη κάβα. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή, αλλά και η επίπλωση και ο εξοπλισμός είναι άριστης ποιότητας. Η πολυκατοικία διαθέτει ανελκυστήρα.
Το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για μόνιμη κατοικία στο κέντρο της πόλης, αλλά ενδείκνυται και για εκμετάλλευση.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μεσιτικό γραφείο Property Deal 6937032451 ή επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση propertydeal@yahoo.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
0198Β - 28/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
131 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή