Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Αιγιάλεια
  • € 98.000
  • 3.678
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Πωλείται οικόπεδο συνολικού εμβαδού 3.678 τ.μ. προσόψεως με οικοδομική άδεια στην Άκολη (Άβυθος - Συμπολιτεία), ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, 350 μέτρα από υπέροχη παραλία με βοτσαλάκια και καταγάλανα νερά.
✅ Είναι οικοδομήσιμο και διαθέτει οικοδομική άδεια για συγκρότημα 2 βιοκλιματικών, μοντέρνων κατοικιών, υψηλής ποιότητας. Οι κατοικίες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ιδιωτικότητα, με θέα στην θάλασσα από τα μπαλκόνια, αλλά και άμεση προσβασιμότητα στον δρόμο. Οι λειτουργίες τους διαρθρώνονται σε 3 επίπεδα, με συνολική επιφάνεια 200m2 και 137m2 τα δύο υπόγεια. Οι κατοικίες έχουν σχεδιαστεί με στόχο την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση το καλοκαίρι και τον χειμώνα και έχουν εκτεταμένα ανοίγματα για φυσικό φως και αερισμό. Η οικοδομική άδεια μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.
✅ Κατάλληλο για ανάπτυξη κατοικιών ή για τουριστική επένδυση/εκμετάλλευση.
Το οικόπεδο απέχει:
• 36 χλμ. από την Πάτρα • 4 χλμ. από το Αίγιο• 178 χλμ. από την Αθήνα. • Απόσταση από θάλασσα: 350μ.
Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Εντός σχεδίου πόλεως: Όχι, αλλά χτίζεται κατά παρέκκλιση. Πρόσοψης: Ναι, Μήκος πρόσοψης: 50 μέτρα, Γωνιακό: Όχι, Είδος δρόμου: ‘Άσφαλτος, Επενδυτικό: Ναι, Κατάλληλο για αγροτική χρήση: Όχι, Απόσταση από τη θάλασσα (m): 350 μέτρα, Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός. Τιμή: 98.000€.

Για Πληροφορίεςαπευθυνθείτε στο τηλέφωνο +306932905079

MARGY HOMES

Καλλιόπη Μαργιωρή

ΗρώωνΠολυτεχνείου 44-46

Τ.Κ 26441

Πάτρα

· Οιπληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει τωνπληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης

· Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Για περισσότερεςδιαθέσιμες επιλογές από το χαρτοφυλάκιο μας πλοηγηθείτε στο site: www.margyhomes.gr

Η μεσιτική αμοιβήπρος το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου,ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας τηςκύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%).

Κατά την επίδειξητων ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς καιτο Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Παρακολουθούμετις τάσεις της αγοράς, αναζητάμε τα κατάλληλα ακίνητα, ανακαλύπτουμε νέεςπροοπτικές και ευκαιρίες, εμπλουτίζομαι συνεχώς το χαρτοφυλάκιό μας με μοναδικόστόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας. MARGY HOMES
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1174712
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
3.678 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 98.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή