Μονοκατοικία βίλα Πρόβαρμα, Στύλος, Αρμενοί

ΑρμενοίΠρόβαρμα
  • € 550.000
  • 5+
  • 280
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδ: 1-1 - Αποκόρωνας Πρόβαρμα ΠΩΛΕΙΤΑΙ Βίλα συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ. 3 επιπέδων. Η βίλλα βρίσκεται στο χωριό Πρόβαρμα του Αποκόρωνα Χανίων και απέχει 10 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σούδας ενώ η πόλη των Χανίων και το αεροδρόμιο είναι σε απόσταση 20 χιλιομέτρων. Η παραλία Κυανή ακτή είναι μόλις 3 χιλ. ενώ η παραλία στις Καλύβες είναι στα 5 χιλ. Το χωριό Στύλος με τους τεράστιους πλάτανους και τον ποταμό Κοίλιαρη βρίσκεται 500 μέτρα από την βίλλα. Η γύρω περιοχή ενδείκνυται για πεζοπορία δίπλα στον ποταμό και μέσα στον κάμπο.
Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπία με θέα τους ελαιώνες αλλά και τα Λευκά Όρη είναι χτισμένη σε 3 επίπεδα, συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ. σε οικόπεδο 600 τ.μ.
Εξωτερικά περιτριγυρίζετε από κήπο με δέντρα και λουλούδια αλλά και μία ιδιαίτερου σχεδιασμού πισίνα. Στον χώρο του κήπου υπάρχει παραδοσιακός ξυλόφουρνος και μπάρμπεκιου.
Το 1ο επίπεδο μπορεί να λειτουργήσει και ως ανεξάρτητο διαμέρισμα, με δική του είσοδο, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο με στήλη υδρομασάζ και τρία υπνοδωμάτια.
Στο 2ο επίπεδο υπάρχει ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία και θέα στον κήπο. Εδώ υπάρχει μεγάλη κουζίνα εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και εξοπλισμό. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο με ντουζιέρα.
Στο 3ο επίπεδο υπάρχει ένα εσωτερικό μπαλκόνι με θέα το σαλόνι και την τραπεζαρία, με βιβλιοθήκη και γραφείο. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν άλλα δύο υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα.
Τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι διαθέτουν κλιματισμό. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει την δική του μεγάλη ντουλάπα. Τα υπνοδωμάτια στα επίπεδα 2 κ 3 έχουν πρόσβαση στο δικό του ιδιωτικό μπαλκόνι.
Ο σχεδιασμός της βίλλας είναι βιοκλιματικός και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση συνθηκών θερμικής και οπτικής άνεσης με τη όσο το δυνατόν πιο περιορισμένη χρήση συστημάτων δροσισμού κ θέρμανσης.
Διαθέτει κλειστό πάρκινγκ μία θέσης και υπαίθριο πάρκινγκ για άλλες 3 θέσεις.
Τιμή: 550.000 €
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
280 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή