Δυάρι πρώτος όροφος, Χατζηκυριάκειο, Πειραϊκή - Χατζηκυριάκειο

Πειραϊκή - Χατζηκυριάκειο
  • € 200.000
  • 3
  • 53
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024
Περιγραφή
Συμπαθητικό διαμέρισμα στον Πειραιά 53 τ.μ. κατασκευής 1987 ανακαινισμένο το 2020. Διαθέτει σαλόνι ενιαίο με τραπεζαρία, κουζίνα ανεξάρτητη , δύο υπνοδωμάτια , ένα μπάνιο και μεγάλες βεράντες .Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση και βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο κοντά στην αγορά και σε σχολεία .Από την περιοχή διέρχεται πλήθος λεωφορειακών γραμμών καθώς και μετρό.
Η Νέα Καλλίπολη είναι μια από τις νεότερες συνοικίες της πόλης του Πειραιά και ορίζεται ως η περιοχή που περιβάλλεται από τις ακτές της Πειραϊκής χερσονήσου γειτνιάζοντας με τις συνοικίες του Χατζηκυριάκειου, της Πειραϊκής, του Αγίου Βασιλείου, των Υδραίικων και της Πηγάδας. Περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου της Πειραϊκής χερσονήσου ανάμεσα στις οδούς Σαχτούρη, Γ.Θεοτόκη και Φιλικής Εταιρίας. Πήρε το όνομα της από την χερσόνησο Καλλίπολη της Ανατολικής Θράκης από την οποία ήρθε το μεγαλύτερο μέρος των προσφύγων της συνοικίας μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Η περιοχή του Αγίου Νείλου αποτελεί υποσυνοικία της Καλλίπολης.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 53 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1987, Βεράντα, Ασανσέρ, Πόρτα ασφαλείας, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 1ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Διαμπερές, Κουζίνες: 1, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Ενεργειακή κλάση: Β, Έτος Ανακαίνισης: 2020, Εμβαδό Μπαλκονιών: 8
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
24675
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
53 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή