Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΜεθώνηΕπ. Οδός 13-Μεθωνίου-Π. Κορωνίου 24006
  • € 500.000
  • 48.842
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2023
Περιγραφή
Αυτό το μοναδικό οικόπεδο με εμβαδόν 48.842 τ.μ. βρίσκεται στο χωριό Ευαγγελισμός, στο λόφο της Αγία Παρασκευής. Είναι μία τεράστια, συνεχόμενη, έκταση με περισσότερα από 800 ελαιόδεντρα, πηγή με τρεχούμενο νερό και ιδιωτική γεώτρηση με τη παραγωγή νερού να μη σταματά όλο το χρόνο. Η μέγιστη κάλυψη και δόμηση είναι 400 τ.μ. Έχει ιδιωτικό δρόμο 25 μέτρων που ενώνει με την άσφαλτο και υπάρχει δεύτερη είσοδο από χωματόδρομο, μήκους 145 μέτρων, όπου έχει πρόσοψη 200 μέτρων.

Υπάρχει η επιλογή προς τουριστική εκμετάλλευση του οικοπέδου, όπου ο δόμησή του είναι για 9.200 τ.μ. Η μορφολογία του εδάφους είναι τέτοια, όπου οι επιλογές εκμετάλλευσής τους είναι πάρα πολλές. Έχει πεδιάδες, πλαγιές, λόφους ,μικρό δάσος και τρεχούμενο νερό.

Η θέα από όλα τα σημεία του οικοπέδου είναι εκθαμβωτική, αντικρίζοντας, σχεδόν από κάθε σημείο του οικοπέδου, τις Μεσσηνιακές Οινούσσες νήσους (Σαπιέτζα, Αγία Μαρίνα, Σχίζα, Βενέτικο). Φυσικά η απέραντη θέα δε τελειώνει εκεί, καθώς οι αμμουδερές παραλίες της Λούτσας, Φοινικούντας, Ανεμόμυλος και Μαυροβούνι είναι ορατές από τα περισσότερα σημεία του οικοπέδου, αλλά και τις απέραντες καταπράσινες εκτάσεις με ελαιόδεντρα και βλάστηση που ευδοκιμεί στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Μεσσηνίας.
Οι διαφορετικές οπτικές της θέας του οικοπέδου, λόγω των υψομετρικών διαφορών, προς τους καταπράσινους λόφους και πλαγιές, που καταλήγουν στις αμμουδερές παραλίες με τα καταγάλανα νερά, τις πανέμορφες καταπράσινες Οινούσσες νήσους μαζί με χρώματα που χαρίζει η ανατολή και το ηλιοβασίλεμα του ηλίου είναι συγκλονιστικά και θα χαραχθούν στο μυαλό όποιου τα αντικρίσει για πάντα.

Η απόσταση από τη θάλασσα είναι 2.900 μέτρα.
Η δημόσια παροχή νερού και ρεύματος βρίσκονται πολύ κοντά στο οικόπεδο.

Το υπερπολυτελές Golf-Resort Costa Navarino και τα δύο γήπεδα golf βρίσκονται σε απόσταση περίπου 25'.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ: ΜΕΘΩΝΗ 10' , ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ 5', ΠΥΛΟΣ 15' , ΓΙΑΛΟΒΑ 25', ΚΟΡΩΝΗ 25',
ΠΕΤΑΛΙΔΙ 35', ΆΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 30', ΑΘΗΝΑ 3h, ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 50'.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-1079515
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
48.842 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή