• € 3.500.000
  • 1.250
  • 3+
Περιγραφή
Ξενοδοχειακό παραδοσιακό Πηλιορείτικο πέτρινο συγκρότημα ( 4 και 5 αστέρων) που λειτουργεί όλο τον χρόνο (χειμώνα - καλοκαίρι), 7 κτηρίων, με 20 παραδοσιακά δωμάτια και 1 στούντιο , όλα με τζάκι και χρηματοκιβώτια (τα 8 έχουν και τζακούζι). Διαθέτει επίσης 1 καφέ μπαρ με πισίνα , εστιατόριο με 70 καθίσματα και 1μποτέ (κομμωτήριο , μασάζ κτλ.). 'Ολα τα έπιπλα είναι αντίκες.
Τοποθεσία:
Βρίσκεται 10 χλμ. μακριά από το κέντρο του Βόλου και φημίζεται για το Μονοπάτι των Κενταύρων. Το ξενοδοχείο έχει πρόσβαση σε όλες τις ξακουστές παραλίες του Πηλίου προς το Αιγαίο, αλλά και προς τον Παγασιτικό κόλπο. Επίσης βρίσκεται πολύ κοντά και στο Χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου. Η τοποθεσία του επίσης προσφέρει καλή σύνδεση με όλες τις συγκοινωνίες.
Δωμάτια:
Όλα τα δωμάτια αυτού του ξενοδοχείου παρέχουν κεντρική θέρμανση, συνδρομητική τηλεόραση και χώρο τραπεζαρίας. Μερικά δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα. Οι ανέσεις στα δωμάτια περιλαμβάνουν πλυντήριο πιάτων, καταψύκτη και φούρνο καθώς και στρώμα εξαιρετικής ποιότητας, μαξιλάρια από αφρώδες υλικό και πουπουλένια μαξιλάρια.
Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν πρωινό με μπουφέ στο εστιατόριο. Το φαγητό στο γαστρονομικό εστιατόριο είναι εμπνευσμένο από πιάτα τοπικής κουζίνας.
Σας προσφέρει επίσης αίθριο και βιβλιοθήκη, Πισίνα καθώς και περιποίηση προσώπου και μασάζ, προσφέρει επίσης σχολή σκι και ενοικίαση σκι.
Ασύρματο Internet διατίθεται σε όλα δωμάτια του ξενοδοχείου και είναι δωρεάν.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
0121 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.250 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 3.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1892
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία pellet
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή