Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΕπ. Οδός 1-Καλαμάτας-Αρεόπολης 24022
  • € 250.000
  • 10.553
Περιγραφή
Από τον κεντρικό δρόμο που ενώνει την Καλαμάτα με την Αρεόπολη, λίγο πριν την πρώτη είσοδο της Στούπας, μόλις 500 μέτρα προς Βορρά υπάρχει μια περιοχή που ονομάζεται Ντελιγια Πλαγιά. Σε αυτόν τον υπέροχο λόφο που «βλέπει» ανεμπόδιστα την πασίγνωστη παραλία της Καλογριάς στην Στούπα, πωλείται οικόπεδο 10,5 στρεμμάτων.

Το οικόπεδο απλώνεται σε ένα αμφιθεατρικό ύψωμα, και έχει ξεκάθαρο στρογγυλό σχήμα ενώ είναι γεμάτο με ελαιόδεντρα. Το μειονέκτημα του οικοπέδου είναι ότι ενώ βρίσκεται μόνο 500 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο, δεν έχει διανοιχτεί δρόμος που να σε οδηγεί σε αυτό. Για να το προσεγγίσει κάποιος που έρχεται από Καλαμάτα πρέπει να χρησιμοποιήσει τους βόρειους επαρχιακούς δρόμους από Προάστιο ή από Νεοχώρι.

Το γεγονός της μη ύπαρξης άμεσης προσβασιμότητας διατηρεί την αξία των οικοπέδων αυτής της περιοχής σε κανονικά επίπεδα, αφού από την στιγμή που θα δημιουργηθούν δρόμοι η αξία των οικοπέδων αυτών θα αυξηθεί πάρα πολύ.

Η θέα από το οικόπεδο προς τον απαράμιλλης ομορφιάς κόλπο της Στούπας παραμένει ανεμπόδιστη, για όσους εκτιμούν την ιδιαιτερότητα της Μάνης και όσους θέλουν να επενδύσουν στην περιοχή.

Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
20 00 094 - 19/04/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
10.553 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή