Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Χανιά
  • € 180.000
  • 2
  • 97
Περιγραφή
Ένα πολύ ενδιαφέρον σπίτι είναι προς πώληση στο κέντρο των Χανίων, συγκεκριμένα στην Παλιά Πόλη.

Το σπίτι είναι αρκετά ευρύχωρο, αφού είναι συνολικά 97 m², ενώ η μετακίνηση γίνεται μέσω μία μεταλλικής σκάλας, σε υπαίθρι αλλά καλυμμένο χώρο.

Διαθέτει μεγάλη κουζίνα και δύο ακόμη μεγάλα δωμάτια, φυσικά τουαλέτα και σαλόνι. Ε`σωτερικά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με τον αγοραστή να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θέλει να εγκατασταθεί άμεσα, ή αν θέλει να προχωρήσει σε κάποιες παρεμβάσεις, ώστε να το διαμορφώσει όπως επιθυμεί.

Είναι μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από ένα σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην περιοχή, καθώς και φαρμακείο, αλλά και άλλα απαραίτητα καταστήματα.

Η Παλιά Πόλη των Χανίων είναι από τα πιο γραφικά και όμορφα σημεία σε όλο το νησί της Κρήτης. Πλήθος τουριστών επισκέπτονται την περιοχή κάθε χρόνο, με το συγκεκριμένο οίκημα να αποτελεί ιδανικό χώρο και για κάποια επένδυση στην φιλοξενία, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε πίσω τα χρήματα που δώσατε για να το αγοράσετε μέσα σε λίγα μόλις χρόνια. Είναι δεδομένο, όπως έχει προκύψει και από την ιστορία οτι η αξία των σπιτιών στην Παλιά πόλη των Χανίων ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς και θα συνεχίσει να το κάνει και τα επόμενα χρόνια.

Ο χώρος είναι ιδανικός για μία οικογένεια με παιδιά, αλλά και για ένα ζευγάρι που θέλει ένα άνετο σπίτι.

Για όσους επισκέπτονται τα Χανιά, η Παλιά Πόλη είναι ο χώρος στον οποίο κινούνται για να μεταβούν στα μεγαλύτερα και σημαντικότερα αξιοθέατα των Χανίων. Περνούν από εκεί είτε για να μετακινηθούν στο πανέμορφο Ενετικό Λιμάνι, είτε για να πάνε προς τη νότια πλευρά της Παλιάς Πόλης, όπου βρίσκεται η Δημοτική Αγορά και το εμπορικό κέντρο, με πολλά εμπορικά καταστήματα κάθε είδους.

Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για ένα οίκημα με πολύ μεγάλη προοπτική και δυνατότητες για όποιον επιλέξει να μείνει σε αυτό ή να το αξιοποιήσει ως επένδυση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
17549 - 20/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
97 m²
δωμάτια
2 δωμάτια
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή