Ξενοδοχείο προς Πώληση

Σκόπελος
  • € 2.200.000
  • 800
  • 3+
Περιγραφή
Το Suites & Boutique Hotel βρίσκεται στην πανέμορφη πλαγιά πάνω από τον κόλπο του Στάφυλου στη Σκόπελο και προσφέρει δωρεάν πισίνα ακανόνιστου σχήματος, που περιβάλλεται από επιπλωμένη βεράντα με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Το κατάλυμα είναι ανάμεσα σε ανθισμένους κήπους. Στις εγκαταστάσεις υπάρχουν σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα, παιδική χαρά και βιβλιοθήκη. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Οι μονάδες με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων του Suites & Boutique Hotel έχουν πρόσβαση σε επιπλωμένα μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα και καλά εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο και ηλεκτρικό φούρνο με εστίες μαγειρέματος. Όλες οι μονάδες διαθέτουν κομψή διακόσμηση με απαλά χρώματα, μοντέρνα επίπλωση και κρεβάτια Cocomat. Περιλαμβάνονται θυρίδα ασφαλείας και μπουρνούζια.

Καθημερινά σερβίρεται πρωινό δίπλα στην πισίνα, ενώ μπορείτε να απολαύσετε καφέ, ποτά και ελαφριά γεύματα στο σνακ μπαρ όλη την ημέρα.

Οι παραλίες Στάφυλος και Βελανιό βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Suites & Boutique Hotel. Η Χώρα και το Λιμάνι της Σκοπέλου απέχουν 4χλμ. και είναι εύκολα προσβάσιμα με τοπικά λεωφορεία ή ταξί, τα οποία αναχωρούν λίγα βήματα μακριά από το κατάλυμα. Προσφέρεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από και προς την πόλη, ενώ θα βρείτε δωρεάν χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-109174 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
800 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 2.200.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή