Duplex 190 τμ, Κέντρο, Θέρμη

Θέρμη
  • € 240.000
  • 5+
  • 190
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΤΡΙΑΔΙ δήμου Θέρμης, πωλείται εξαιρετική τριώροφη μεζονέτα 190 τμ με μεγάλο κήπο 200τμ περιπου,περιμετρικά της κατοικίας, πολύ φωτεινή,διαμπερές,με άπλετη θέα θάλασσα. Ο προσανατολισμός της είναι νοτιανατολικός.
- Διαθέτει υπέροχη θέα θάλασα και βουνό, τζάκι, αυτονομία θέρμανσης και συναγερμού ανά όροφο,μεγάλο κήπο , όλες τις προεγκαταστάσεις συναγερμού, δορυφορικής, κλιματισμού, ηλιακού, πυρασφάλεια. Υπάρχουν άριστα, συρόμενα θερμομονωτικά, ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα, ηλεκτρικά στόρια, εξαιρετική μόνωση σε τοίχους και δάπεδα. Η εξώπορτα είναι ασφαλείας. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρέλαιο.
-Η κατοικία ενδείκνυται για διπλοκατοίκηση καθώς ο ισόγειος χώρος μπορεί να γίνει αυτόνομο διαμέρισμα με αποκλειστικά δική του είσοδο. Υπάρχει δυνατότητα προσωπικής παρέμβασης στα υλικά καθώς η μεζονέτα βρίσκεται στο στάδιο τελικής ολοκλήρωσης.
-ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ αποτελείται : μία ευρύχωρη σαλοκουζίνα με δύο εισόδους που οδηγούν απευθείας στον μπροστινό και πίσω κήπο, ένα πολυτελές μπάνιο και την σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο.
-Ο ΗΜΙΟΡΟΦΟΣ αποτελείται :από μία πολύ ευρύχωρη σαλοκουζίνα με τζάκι. Στο χώρο του σαλονιού υπάρχει μία μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε μεγάλη βεράντα με άπλετη θέα θάλασσα. Ο χώρος της κουζίνας έχει επίσης ένα μεγάλο παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη και δική της μπαλκονόπορτα στο δικό της μπαλκόνι που οδηγεί στο πίσω μέρος της αυλής Τα έπιπλα της κουζίνας εχουν δυνατότητα να γίνουν σε γωνιακή διάταξη. Υπάρχει επιπλέον ένα μεγάλο μπάνιο και η σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο.
-Ο 1ος ΟΡΟΦΟΣ : Ανεβαίνοντας την μαρμάρινη σκάλα βλέπουμε τα 3 ευρύχωρα δωμάτια. Ολα τα δωμάτια έχουν πολύ μεγάλο ύψος και είναι ιδιαίτερα ανοιχτόκαρδα με ανοιχτωσιά και θέα θάλασσα. Ολα καλύπτονται από λαμινέιτ και έχουν τις δικές τους βεράντες και μπαλκονόπορτες. . Υπάρχει ένα πολυτελές μεγάλο μπάνιο με παράθυρο για ολόκληρο τον όροφο.
-Βρίσκεται κοντά σε σχολεία,καταστήματα,στάσεις λεωφορείων.
- Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ.
-Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-150 - 16/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
190 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ημιώροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή