Duplex, άριστη κατάσταση, 110 τμ, Κέντρο, Μελίβοια

Μελίβοια
  • € 118.000
  • 5
  • 110
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μελιβοία: Πωλείται υπέροχη εξοχική κατοικία στην Μελιβοία, σε πολύ καλό σημείο μικρού παραδοσιακού οικισμού με απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Η κατοικία έχει ανακατασκευαστεί σε δυο μεζονέτες 2 επιπέδων 55τ.μ. έκαστη με μεσοτοιχία, με ιδιαίτερη έμφαση στην κατασκευή και την αισθητική. Το μεράκι και το γούστο των ιδιοκτητών, είναι εμφανές σε κάθε σημείο τους με την προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι άνετες και λειτουργικές με εισόδους και από τα δυο επίπεδα τους.

Αναλυτικότερα και στις δυο, ο πρώτος όροφος αποτελείται από το σαλόνι με το πέτρινο τζάκι, την κουζίνα που είναι ορατή αλλά και ξεχωριστή από τον υπόλοιπο χώρο και το μπάνιο. Η εσωτερική σκάλα μας οδηγεί στο ισόγειο που βρίσκεται ένα άνετο υπνοδωμάτιο με άμεση πρόσβαση στον περιβάλλοντα χώρο.
Όλο το κτίριο είναι από πέτρα ενώ το πάτωμα έχει αναβαθμιστεί με παρκέ και πλακάκι. Και οι δύο μεζονέτες διαθέτουν άνετες βεράντες με πέργκολες από τις οποίες φαίνεται η καταπληκτική, ανεμπόδιστη θέα της θάλασσας. Στον εξωτερικό χώρο του οικοπέδου υπάρχει αποθήκη και θέση στάθμευσης.

Για τους λάτρεις της βόλτας ή πεζοπορίας, υπάρχουν μονοπάτια που συνδέουν τον οικισμό με τη θάλασσα, ενώ η πόλη της Λάρισας βρίσκεται σε απόσταση 45 λεπτών οδικώς.

Πρόκειται για μια θαυμάσια κατοικία, σε ένα καλοκαιρινό και χειμερινό προορισμό, που προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση στην οικογένεια και τους αγαπημένους της φίλους.

Υπεύθυνος συνεργάτης: Ζώζη Βέργου (201-220)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1218281 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
5 (2 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 118.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1950
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή