Ξενοδοχείο προς Πώληση

Άγιος Νικόλαος
  • € 1.900.000
  • 1.631
Περιγραφή
Πωλειται στο Σισι ξενοδωχειο 1631 τμ σε οικοπεδο 8200 τμ σε πολυ καλη τιμη 1.900.000
Ξαπλώστρες και ομπρέλες είναι διαθέσιμες στους ευρύχωρους χλοοκοπτικούς και πλακόστρωτους χώρους δίπλα στις πισίνες. Υπάρχει παιδότοπος με κούνιες, πριονισάκια και τσουλήθρες.
Υπάρχουν δύο αποδυτήρια με ντους, τουαλέτα, λεκάνη χεριών και στεγνωτήριο. Αυτά τα δωμάτια είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τους με καθυστερημένες αναχωρήσεις.
Υπάρχει ένα μεγάλο χτιστό μπάρμπεκιου με ηλεκτρικό κατάλογο ταχύτητας και παρακείμενο χτιστό ξυλόφουρνο (παρόμοιο με φούρνο πίτσας).
Εστιατόριο: με τραπέζια με θέα στις δύο πισίνες ή με πανοραμική θέα στην ακτογραμμή και το χωριό Σίσι.
Μίνι μάρκετ: συμπεριλαμβανομένων βιβλίων, εφημερίδων, περιοδικών και καρτ-ποστάλ.

Περίληψη: Το συγκρότημα βρίσκεται στο βορειοανατολικό κόστος της Κρήτης ένα χιλιόμετρο ανατολικά από το ψαροχώρι Σίσι, το οποίο απέχει 45 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και το θαλάσσιο λιμάνι του Ηρακληίου.

Αποτελείται από 29 διαμερίσματα και στούντιο, έχει φιλική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα και βρίσκεται σε ελκυστικούς, όμορφα διαμορφωμένους κήπους με πεζόδρομους, γκαζόν, ώριμους και πολύχρωμους κήπους με δύο πισίνες. Η κοντινότερη παραλία είναι 300 μέτρα.
Τα διαμερίσματα είναι ασυνήθιστα ευρύχωρα, κατασκευασμένα σε πολύ υψηλό επίπεδο και σύμφωνα με τις τελευταίες απαιτήσεις και προδιαγραφές του Ελληνικού Τουριστικού Συμβουλίου (Ε.Ο.Τ.). Τα 23 δίχωρες διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 4 άτομα. τα 6 στούντιο μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 3 άτομα. Μπορούν να παρασχεθούν βρεφικές κούνιες για βρέφη όπου είναι απαραίτητο.
Κάθε διαμέρισμα/στούντιο διαθέτειΚάθε διαμέρισμα/στούντιο διαθέτει μπάνιο με ντους, τουαλέτα και λεκάνη χεριών. πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα, συμπεριλαμβανομένου του ψυγείου. κλιματισμός, τηλέφωνο απευθείας κλήσης, ραδιόφωνο με μουσικά κανάλια, Internet, Τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας, ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα με τραπέζι και καρέκλες (όλα με θέα στη θάλασσα ή/και στο βουνό).
Δύο από τα ισόγεια διαμερίσματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Ράμπες υπάρχουν σε όλο το συγκρότημα με εύκολη πρόσβαση από τους άνετους χώρους στάθμευσης.
Επίσης διαθέτει χώρο στάθμευσης privet για έξι αυτοκίνητα, ο οποίος καλύπτεται με κεραμίδια οροφής και ηλεκτρική γκαραζόπορτα.
Οι δύο πισίνες είναι γλυκό νερό. το μεγαλύτερο έχει κλιμακωτό βάθος και είναι 132 τετραγωνικά μ., το άλλο είναι μια ρηχή πισίνα κατάλληλη για νήπια και παιδιά είναι 25 τετραγωνικά μ.Ξαπλώστρες και ομπρέλες είναι διαθέσιμες στους ευρύχωρους χλοοκοπτικούς και πλακόστρωτους χώρους δίπλα στις πισίνες. Υπάρχει παιδότοπος με κούνιες, πριονισάκια και τσουλήθρες.
Υπάρχουν δύο αποδυτήρια με ντους, τουαλέτα, λεκάνη χεριών και στεγνωτήριο. Αυτά τα δωμάτια είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τους επισκέπτες με καθυστερημένες αναχωρήσεις.
Υπάρχει ένα μεγάλο χτιστό μπάρμπεκιου με ηλεκτρικό κατάλογο ταχύτητας και παρακείμενο χτιστό ξυλόφουρνο (παρόμοιο με φούρνο πίτσας).
Εστιατόριο: με τραπέζια με θέα στις δύο πισίνες ή με πανοραμική θέα στην ακτογραμμή και το χωριό Σίσι.
Μίνι μάρκετ: συμπεριλαμβανομένων βιβλίων, εφημερίδων, περιοδικών και καρτ-ποστάλ.
Πώληση, Ξενοδοχείο, Εμβαδόν: 1631 τ.μ., Έτος κατασκευής: 1993, Τιμή: 1900000, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Διαμπερές, Φωτεινό, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 8200 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Νεόδμητο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Ράμπα εκφόρτωσης, Ενεργειακή κλάση: Β, Ρεύμα: Τριφασικό
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
333008 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.631 m²
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 1.900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή