Ξενοδοχείο προς Πώληση

Βοϊων
  • € 580.000
  • 574
  • 3+
Περιγραφή
Ένα υπέροχο κτήμα με τουριστικό συγκρότημα 24 bungalows 574 τ.μ., σε οικόπεδο 14 στρεμμάτων, στην πανέμορφη Λακωνία της Πελοποννήσου, 10 λεπτά από την Νεάπολη. Βρίσκεται στο νοτιότερο μέρος της Πελοποννήσου, μεταξύ Νεάπολης και Ελαφονήσου, μόλις 300 μέτρα από αμμώδη παραλία!

Το συγκρότημα, ασφαλίζοντας τόσο την ιδιωτικότητα όσο και την άμεση επαφή και εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον, συνθέτει μια ατμόσφαιρα απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης αφού περιτριγυρίζεται από καταπράσινους κήπους, καρποφόρα δέντρα και ελιές που παράγουν κάθε χρόνο έως 250 λίτρα αγνό ελαιόλαδο, ενώ εκτός από το νερό του δήμου έχει και δικό του νερό με γεώτρηση.

Το κτήμα διαθέτει 11 δίκλινα, 4 τετράκλινα και 5 πεντάκλινα bungalows, χτισμένα από προκάτ από το 1993 έως το 1999, πλήρως εξοπλισμένα, όλα με βεράντα 10 τ.μ. και πάρκινγκ, ενώ τα υπόλοιπα 4 σπίτια έχουν άδεια για ιματιοθήκη, αποδυτήρια και 2 βοητικούς χώρους (αποθηκευτικούς χώρους). Το συγκρότημα έχει επίσης πισίνα, αίθουσα ψυχαγωγίας 56 τ.μ., μπαρ, γήπεδο μπάσκετ, παιδική χαρά , ένα εκκλησάκι 9τμ , ένα κτίριο υποδοχής 52 τ.μ. κι ένα επιπλέον οίκημα 17 τ.μ. για τα πλυντήρια και τα κλινοσκεπάσματα. Όλα αυτά βρίσκονται στα 6 στρέμματα του οικοπέδου ενώ στα υπόλοιπα ανεκμετάλλευτα 8 στρέμματα γης μπορούν να προστεθούν έξτρα υποδομές και βίλες.

Το συγκρότημα χρήζει ανακαίνισης, λόγω του ότι η επιχείρηση δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια αφού οι ιδιοκτήτες με την οικονομική κρίση της Ελλάδας στράφηκαν σε άλλες δραστηριότητες.

Ένα επενδυτικό ακίνητο μεγάλης δυναμικής (εκτός του κλασσικού τουρισμού ενδείκνυται και για εναλλακτικό τουρισμό, αγροτουρισμό κλπ.) αφού η Λακωνία διαθέτει ελάχιστες ξενοδοχειακές μονάδες τέτοιου μεγέθους, σε τιμή ευκαιρίας!
Όσο για την περιοχή, με την αξιοζήλευτη φύση, τις παραλίες της, τα πανέμορφα χωριά της και το τοπικό φαγητό της είναι ιδανική για τουριστική επένδυση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
SLAK574K - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
574 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 580.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή